Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pisze tutaj z powodu mojej bezsilności do allegro, zgłaszałem do nich problemy w ponawianiem aukcji pół roku temu po raz pierwszy. Od kilku miesięcy ponaglałem ich mailowo kilkadzisiąt razy, rozmawiałem na czatach, rozmawiałem przez telefon i słuchajcie jedyne co słyszałem to że się tym zajmą... To są totalni amatorzy, kilka razy rozmawiałem na infolini z konsultantem i słuchajcie czułem jakbym rozmawiał z dzieckiem lub bardzo niedoświadczonym stażystą. ZERO WIEDZY , naprawde zero, na każde pytanie do uzyskania odpowiedzi musiałem czekać aż to skonsultuje albo sobie sprawdzi w jakiejś ściądze , tak jakby szukali rozwiązania na goole podczas trwania rozmowy. Takiej amatorskiej infolinii jeszcze nigdy nie słyszłałem. Z całym szacunkiem do ludzi ale w tym przypadku naprawde to woła o pomstwe do nieba, brak elementarnej wiedzy. Ja osobiście wiedziałem znacznie więcej niż konsultanci. Do tego na maila odpowiada za każdym razem inna osoba i od nowa zapoznaje się ze sprawą, szok... Wiele miesięcy oczekiwania, ponaglania, proszenia i nic. Do dzisiaj brak odpowiedzi
@OskaritoSSS co to za zgłoszenie? Pisałeś tu o nim tu na AG?
Ok ale opisz problem. O infolinii to tu wszyscy wiedzą. Chodzi o ponawianie... Same się ponawiają czy się nie ponawiają? Jak to pierwsze to czy korzystasz z programów zewnętrznych? Zwykle to jest przyczyną choć szczerze mówiąc dam sobie rękę i nogę uciąć, że sprzedane oferty, które znajduję już zakańczałam i nie powinno ich być. Ostatnio już myślałam, żeby dosłownie zacząć zapisywać co i kiedy zakańczam, żeby im udowodnić...
Co do nie ponawiania to chyba każdemu w bliżej nie wyjaśnionych okolicznościach oferty giną i nikt nigdy nie dojdzie co się z nimi stało... Dobrze jak się zorientujesz w czasie kiedy ofertę można wznowić. Jak po 3-ch miesiącach to trzeba od nowa wystawiać...
@OskaritoSSS rozumiem, że sytuacja jest dla Ciebie frustrująca, ale jeśli naprawdę zależy Ci na naszej pomocy, to obrażanie naszych pracowników – tych samych, którzy starają się rozwiązać Twoją sprawę – jest po prostu nieodpowiednie.
U nas działa wiele zespołów, które odpowiadają za różne obszary – nie wszystkie problemy da się rozwiązać „od ręki”, ponieważ często wymagają one dodatkowych konsultacji technicznych.
Wiem, że składałeś również reklamację – otrzymałeś na nią jasną i konkretną odpowiedź. Mimo to, ponagliłem dziś odpowiedni zespół i dopytałem, czy mamy już dla Ciebie finalną odpowiedź w sprawie. Jak tylko ją otrzymamy, wrócimy do Ciebie niezwłocznie.
Proszę o zachowanie szacunku w dalszej dyskusji.
wie Pan co to jest bezsilność? to już frustracja bierze górę. Pisać mogę sobie bez końca, tak potraktowany nigdy i nigdzie nie byłem jak z waszej strony
to słowo nie "o ręki" oznacza kilka tygodni? kilka miesięcy ? czy raczej wcale... Szkoda że nie zapisywałem wszystkich maili do was to by Pan nie uwierzył że tak można. Teraz znowu nie mogę ponowić aukcji bo produkt tymczasowy stracił ważność i komu mam to zgłosić ? temu samemu zespołowi który nie rozwiązał poprzedniej sprawy? a infolinia to naprawdę jakiś żart niewiedzy. Prosiłem Wasz zespół dziesiątki razy i ma Pan pretensje że teraz kogoś obrażam? Staram się naprawde zachować spokój ale się nie da...
@gdvorek
"...ale jeśli naprawdę zależy Ci na naszej pomocy, to obrażanie naszych pracowników – tych samych, którzy starają się rozwiązać Twoją sprawę – jest po prostu nieodpowiednie. "
IMHO Jeżeli Wasz zespół "ekspertów" nie potrafi / nie chce rozwiązać jednej kwestii w pół roku, przy kilkudziesięciu próbach kontaktu, to nie nazwałbym tego próbą pomocy, bardziej śmianiem się w twarz petentowi co jest po prostu nieodpowiednie.
@OskaritoSSS Pół roku i takie wielkie halo?? Ja czekam od prawie 3 lat ( będzie w listopadzie ) i co jakiś czas grzecznie się przypominam a Ty robisz wielki problem. Widzisz wszystko działało by znacznie lepiej gdyby Allegro zatrudniało ogarniętych informatycznie piętnastolatków zamiast programistów których zatrudnia obecnie. Wierz mi że wtedy problemów było by o 50% mniej a i " szukajka " działała by jak należy zwracając w wyniku to co chcesz zobaczyć zamiast kilkudziesięciu stron zawierających wszystko tylko nie wpisaną Przez Ciebie frazę. Jest ogólnie przyjęte że wpisując do szukajki cokolwiek, w trakcie szukania system ignoruje zawarte w podanym tekście spacje. Tak działa to wszędzie, ale nie na Allegro. Jeżeli szukając czegokolwiek ( szczególnie w swoim asortymencie ) nie wpiszesz dokładnie co do kropki czy przecinka nazwy tego co chcesz sprawdzić to tego nie znajdziesz i potem otrzymujesz takie durne komunikaty jak niżej:
Albo coś takiego
To właśnie z tym co powyżej " walczą " już trzeci rok z zerowym rezultatem.
Ostygnij, napij się meliski i od razu poczujesz się lepiej.
@OskaritoSSS wracam z tym co udało mi się ustalić. Z tego co widzę poprawka jest gotowa i czeka na wdrożenie, pewnie jeszcze kwestia maksymalnie kilku dni i błąd nie będzie występować.
Proszę Ciebie jeszcze o chwilę cierpliwości.
@OskaritoSSS ja możesz zauważyć "maksymalnie kilku dni i błąd nie będzie występować"
, więc "Proszę Ciebie jeszcze o chwilę cierpliwości."😉
No ale w zasadzie kilka dni w porównaniu do pół roku , to tylko chwilka😁
@KOGIEL_T A ja jestem pełen podziwu dla możliwości jakie posiada nasz moderator. Po prostu idzie i załatwia, jak takie załatwianie można poprawnie nazwać?
Pamiętam czasy dawno minione, każdy musiał sobie wszystko "załatwić". Na szczęście tamten system upadł i miałem nadzieję że nie wróci. A tu proszę....
@br. w sumie to nie wiem, czy te możliwości "załatwiania" , to dostał od Maćka, czy to bardziej jest spowodowane tym, że to "świeża krew", ale On naprawdę dużo tutaj robi, dlatego też nie dziwię się, ze ma focha jak ktoś pisze, że pracownicy Allegro nic nie robią😁 ( chociaż ma namacalne dowody, co wyprawiają niektórzy pracownicy choćby z AP)
@KOGIEL_T Widzisz, ja też to widzę że moderator pomaga, załatwia, tylko że kazde takie załatwianie to jednocześnie nic nie robienie kogoś kto powinien to załatwić, a przynajmniej powinien cokolwiek napisać, bodaj negatywna odpowiedź ale jakaś odpowiedź powinna być.
Z jednej strony dobrze, ale to bardzo źle świadczy o procedurach Allegro, odnoszę wrażenie że tam wszyscy..... ech...
Proszę rozwinąć o jaką poprawkę dokładnie chodzi, co zmieni się po jej wdrożeniu czy jaki problem przestanie występować? Prośbę o cierpliwość otrzymywałem co kilka tygodni dlatego wciąż się martwię jak będzie tym razem. Bardzo proszę o wyjasnienie
@OskaritoSSS chodzi o poprawkę dla błędu pojawiającego się przy wznawianiu oferty: brak uzupełnionej informacji o bezpieczeństwie - gdzie taka informacja była już uzupełniona.
Po wdrożeniu problem nie będzie już występował.
Ale o tym informowałem już kilka miesięcy temu, prosiłem w kilkudziesięciu mailach. Pytam teraz o najnowszym problemie czyli o utracie ważności produktu tymczasowego, jak naprawić to grupowo???
Proszę co z kolejnym problemem w ponawianiu aukcji? Teraz przy ponawianiu wyświetla że "produkt nie istnieje"
jest szansa na odpowiedz?
@OskaritoSSS Musisz opisywać dokładnie problem, a nie w jednym zdaniu "Proszę co z kolejnym problemem w ponawianiu aukcji? Teraz przy ponawianiu wyświetla, że "produkt nie istnieje" ". Najlepiej ze zrzutami ekranu i przykładami.
Przy próbie ponawiania aukcji wyświetla się "Wybrany produkt nie istnieje." Droga Wiktorio proszę pomyśl sobie co znaczy dla sprzedającego brak możliwości ponawiania aukcji tymczasem Wasz zespoł postanowił zajmować się sprawą kilka miesięcy poprzednim razem, odpisując mi co chwila , żę przepraszają za wydłużony czas,itp,itd. a tak na marginesie do dzisiaj nawet nie odpowiedzieli ostatcznie... na 70% maili nikt nie odpisywał w ogóle to jest troszeczkę dziwne, nie uważasz?