anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

brak oznaczeń Allegro BUSINESS dla aukcji - aukcje niewidoczne dla kleintów biznesowych

automaxhit_pl
#1 Nowicjusz

Dzień Dobry,
Od pewnego czasu niektóre aukcjie nie są oznaczane Allegro BUSINESS, pomimo poprawnie ustawionej  stawki VAT i informacji o wystawieniu faktury.
Jeżeli klient jest zalogowany na konto firmowe, to klikając na taką aukcję wyskakuje mu informacja "Ups, nic tu nie ma. Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy."

Po zgłoszeniu do allegro, uzyskałem odpowiedź: "Zapoznałam się za zgłoszeniem i otrzymałam potwierdzenie od działu technicznego o występowaniu zgłaszanych nieprawidłowości.
Obecnie sytuacja dotyczy ofert, które zostały wystawione/wznowione po 17.09"

I dalej nic, nie wiadomo kiedy naprawią  - aukcje są niewidoczne dla kleintów biznesowych.

My zały czas ponosimy koszty, płacimy za kampanie, ADS - które przekierowują do nieaktywnych aukcji dla biznesu. Oczywiście za ADS kasują !

Klient nawet jak dostanie link do aukcji - nie jest w stanie jej odpalić. Dopiero jek się wyloguje z konta, dopiero aukacja jest widoczna. Jednak jak chce kupić, musi się zalogować i aukcja znika.

Macie też ten problem ?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@automaxhit_pl 

Tak 🙂

oznacz moderatorów

bbpromotions
#8 Zapaleniec

My również zauważamy ogromny spadek sprzedaży od momentu wprowadzenia ostatnich zmian na Allegro. Jako sklep inwestujemy naprawdę duże kwoty w reklamę, ale efekty są tragiczne. Jeszcze niedawno mieliśmy po 40–60 zamówień dziennie, a dziś – jest godzina 11:46 – mamy zaledwie 2. Co gorsza, cały zysk z tych zamówień został pochłonięty przez opłaty Allegro, więc jesteśmy na dużym minusie.

Zrobiliśmy nawet większe dostawy, żeby dobrze zamknąć końcówkę roku, a sytuacja zamiast się poprawiać, staje się najgorsza, jaką pamiętamy. Niestety, Allegro nie oferuje realnego wsparcia ani rozwiązań.

oznacz moderatorów