Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co zrobić jeśli w moim paczkomacie wyświetla się info, że brak skrytek?
Pojechać do innego paczkomatu/POK, albo poczekać aż będą dostępne 🙂
@Titanum2017 Na wyświetlaczu paczkomatu jest magiczny przycisk , który pokazuje okoliczne paczkomaty z wolnymi skrytkami 🙂
Ok dzięki, od nie dawna nadaje przesyłki w paczkomacie. myslałam, ze jak mam etykietę wydrukowaną z adresem i kodem danego paczkomatu to tylko tam mogę nadać przesyłkę
Jak masz etykietę do konkretnego paczkomtu musisz czekać na wolne miejsce lub możesz zanieść swoją przesyłkę do Punktu Obsługi Paczek lub anulować etykietę i wygenerować nową. Anulację etykiety możesz zgłosić w formularzu, wybierając opcję „Chcę otrzymać zwrot za niewykorzystaną etykietę”.
Dziękuję bardzo za odpowiedź
@kostas11 Ja mam w ustawieniach konkretny paczkomat nadawczy a od jakiegoś czasu mogę nadawać we wszystkich w moim mieście. Klikam tylko podgląd, który ma miejsce i bez problemu w nim nadaję 🙂
Możesz do innego paczkomatu - wiele razy przećwiczone ...
Potwierdzam, mam na stałe wklepany jeden, konkretny paczkomat, ale nadać można w dowolnym, nawet w innej miejscowości. I jeszcze jedno, jak masz umowę kurierską z INPOST, to kurier podjeżdżający po paczki odbierze również przesyłki paczkomatowe, więc w ogóle nie trzeba jechać z paczkami do paczkomatu.