Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Kupiłam przedmiot na allegro lokalnie i niestety nie mam go w zakładce moje zakupy - w zakładce lokalne też nie mam. Chciałam się skontaktować ze sprzedawcą w celu uzyskania numeru przesyłki
@justynka_10 Cześć. Przykro mi, ale na Twoim koncie nie widzę żadnego zakupu na Allegro Lokalnie. Czy otrzymałaś jakieś potwierdzenie mejlowe po zakupie? Czy opłaciłaś zamówienie przez Allegro?
Niestety maila nie mam. Pani miała zaznaczone wyłącznie płatności przez pocztę polską i tak też zapłaciłam ( blue media )
Link do ogłoszenia miałam od Pani która sprzedaje. Teraz nie odczytuje wiadomości
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ nie otrzymałam maila. Pani miała zaznaczona płatność wyłącznie przez pocztę polską ( blue media). Link dostałam od Pani która sprzedaje - teraz nie odpisuje
@justynka_10, czy możesz podać link do ogłoszenia? Brak mejla po zakupie może oznaczać, że dokonałaś zakupu poza Allegro, a w takiej sytuacji nie będziemy mogli Ci pomóc.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ taki link otrzymałam - to oszustwo ??
@justynka_10, tak, to oszustwo. Allegro Lokalnie jest na domenie "pl" - https://allegrolokalnie.pl/. Przykro mi, natomiast była to próba wyłudzenia.