Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Czy można do cennika dopisać wysyłki do USA?
Wielu kupujących rezygnuje z zakupu, gdyż brak USA w cenniku odbierają jako brać możliwości lub chęci ze strony sprzedającego na wysyłkę przedmiotów do USA.
Pozdrawiam.
@konto zamknięte Dziękuję za sugestię. Przekazałam ją do osób odpowiadających za wprowadzanie zmian. Niestety nie mogę dzisiaj potwierdzić, że w najblizszym czasie pojawi się opcja dodania cennika dostawy do USA.
Dzięki. Mogłabyś im przekazać jeszcze inną sugestię. Dodanie opcji wysyłka za granicę do wszystkich krajów. Wtedy sprzedający wybierając tą opcję wpisuje jeden koszt wysyłki do wszystkich krajów. Znacznie to ułatwia pracę sprzedającym. Często korzystałem z tej opcji na **piiip**.
@konto zamknięte ja też często tam wysyłam ale ustaw sobie jednakowy cennik na wysyłki zagraniczne i klient ze stanów(tak robią u mnie) klika sobie np.Niemcy .ceny są podobne jak w Europie
Zgadza się, również tak robię, ale to są amerykanie, a ich poczucie narodowości jest bardzo wysokie. Większość uważa tak: nie masz wysyłki do USA, to my nie będziemy u ciebie kupować. Tak naprawdę oni sobie nie wobrażają nawet takiej sytuacji, że poprostu w systemie nie ma opcji USA, to nie możliwe ... opcja jest, a ty jej nie zaznaczasz, czyli nie chcesz naszych pieniędzy, a my nie chcemy ciebie ...
Mam okazję z nimi rozmawiać i tak to widzą.