anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak wpłat z piątku z Przelewy 24

MAMY ROZWIĄZANIE!
SERWIS_GPS
#7 Wielbiciel#

P.24 schodziły mi zawsze na drugi dzień ok. 8:00-9:00 na mBank. Dzisiaj dotarły tylko przelewy z kanału PayU, a P.24 nie dotarły wcale mimo że było ok. 10-ej rano 27.11.2020 (piątek) ręcznie wypłacane. Nigdy mi się to nie zdarzyło jeszcze. Mamy 15:00 a na koncie żadnego wpływu z P.24. Ktoś ma podobnie ? Chyba że jest jakaś awaria a nie wiem o niej ?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
xyz96
#21 Demiurg#

@SERWIS_GPS Wypłaty są realizowane do końca następnego dnia roboczego - tak stanowi regulamin. Jeśli wypłaciłeś w piątek, dziś do północy pieniądze zostaną przelane na Twoje konto.

oznacz moderatorów
sklepiksenpaia
#10 Popularyzator#

Do mnie jeszcze nie dotarły, chyba muszę zgłosić to do allegro.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@sklepiksenpaia Wszystkie wypłaty na Twoim koncie mają status "Zakończona". Jeśli któraś jeszcze nie dotarła, podaj mi jej numer.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
sklepiksenpaia
#10 Popularyzator#

właśnie doszedł ostatni zagubiony 🙂

oznacz moderatorów
SERWIS_GPS
#7 Wielbiciel#

Temat zalatwilem wczoraj na FB. Ok 16 ej moje byly na koncie. Nie zmienia to faktu ze operator PayPro powinien dac jakies info o opoznieniach a nie udawac Greka. Byl ost dzien miesiaca , rozliczenia , oplaty itp

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@SERWIS_GPS Nie było żadnego opóźnienia, wszystko jest napisane w regulaminie - wypłaty są realizowane do końca następnego dnia roboczego po zleceniu. Nikt więc nie musi zamieszczać żadnego komunikatu.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@SERWIS_GPS mi też z P24 nie dotarły a Payu miałem o 10 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów
przysmakowopl
#9 Pomysłodawca#

Aż sprawdziłem czy do nas wszystkie wypłaty dotarły, 0 14 w NestBanku mieliśmy i PayU i P24 🙂

oznacz moderatorów
sklepiksenpaia
#10 Popularyzator#

Również nie dotarły do mnie wszystkie przelewy z piątku.

oznacz moderatorów