Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, po długiej przerwie chciałbym ponownie wystawić nasze produkty na allegro, niestety podczas wystawiania produktu nie mam możliwości wyboru swojej marki mimo że jest ona dodana do allegro i dodatkowo nie ma na liście wyboru "Inna marka". Powiedzcie mi proszę w jaki sposób mogę wystawić przedmiot bez wybrania odpowiedniej marki?
@chomik66661 a co to za asortyment?
@chomik66661 a przejrzałeś dokładnie całą listę? Bo nie wiem, od czego to zależy, ale istnieją różne odmiany: "inny", "inna" albo właśnie "inna marka". No i one nie zawsze są ułożone alfabetycznie, więc mogą w liście zginąć. No chyba że próbowałeś wpisać w wyszukiwarkę tej rozwijanej listy "inn" (bez końcówki) i nadal nic nie wyszukało, to trzeba wołać moderatorki
Sprawdzałem, leciałem wszystkie marki za koleją i nie ma żadnej związanej z inną marką. Dlaczego
@chomik66661, podasz nazwę tej marki?
Tak, marka do Bazarek-Deco
@chomik66661, super, dziękuję. Potrzebuję jeszcze tylko dokładnej ścieżki kategorii, w której brakuje tej marki. Jeśli chcesz dodać ją w kilku kategoriach, podaj je wszystkie. 🙂
Ścieżka kategorii wygląda np. tak:
Allegro - Elektronika - Komputery - Laptopy - Asus
Allegro- Dziecko - Zabawki - Militarne - Pozostałe
Allegro - Dziecko - Zabawki - Militarne - Pistolety
Allegro - Dom i Ogród - Wyposażenie - Ozdoby świąteczne i okolicznościowe - Boże Narodzenie - Świeczniki i lampiony
Allegro - Dom i Ogród - Wyposażenie - Ozdoby świąteczne i okolicznościowe - Boże Narodzenie - Kartki świąteczne
Allegro - Dom i Ogród - Wyposażenie - Ozdoby świąteczne i okolicznościowe - Boże Narodzenie - Bombki i ozdoby choinkowe
Allegro - Dom i Ogród - Wyposażenie - Zabawne gadżety
Na chwilę obecną te kategorie mi wystarczą 🙂
@chomik66661 Konieczne będzie jeszcze przesłanie linków do przykładowych ofert z produktami Twojej marki oraz adresu jej strony WWW.
@nat_not gdzie mam podesłać linki? Jak dodaję tutaj w odpowiedzi to zostaje ona usunięta
@chomik66661 Możesz je przesłać na adres spolecznosc@allegro.pl.
@nat_notOk wysłałem już wiadomość
@chomik66661 Czy na Allegro masz wystawione swoje przedmioty? Linki, które przesłałeś, dotyczą przedmiotów dostępnych na stronie zewnętrznej.
Tak, mam kilka starych aukcji, które są do poprawy. Linki do nich wysyłam ponownie na tego samego emaila
@chomik66661 Marka została dodana 🙂
Świetnie, bardzo dziękuję 🙂