Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
czy Allegro ma obecnie jakiś problem z obsługą wiadomości?
Otóż wysłałam do Państwa e-mail w sprawie wykluczenia trzech zamówień z jakości, ponieważ kupujący nabyli kilka ofert w różnych zamówieniach i poprosili o jedną, łączną wysyłkę.
Do tej pory jednak nie otrzymałam potwierdzenia (jak to zazwyczaj miało miejsce), że wiadomość została przez Państwa odebrana.
Z poważaniem,
Na jaki adres piszesz?
Allegro ostatnio zmieniało adres do kontaktów.
jak na jaki ?taki jak zawsze https://allegro.pl/pomoc/kontakt
@AlleMakijazPL adres z którego teraz będziemy kontaktować się z naszymi użytkownikami to kontakt@service.allegro.pl. Powinnaś jednak otrzymać odpowiedź na swoje zgłoszenie.
Nie widzę na Twoim koncie korespondencji w tym temacie w ostatnich dniach. Czy możesz podać jej numer?
nie ale dostałam
Dzień dobry,
dziękuję za wiadomość.
Zweryfikowałam wiadomości na Pani koncie. Widzę, że Pani wcześniejsza wiadomość do nas dotarła.
Proszę oczekiwać na odpowiedź w wątku mailowym do tamtej wiadomości.
Życzę miłego dnia.
Pozdrawiam
// {{{edycja}}}
Zespół Allegro
oraz
@AlleMakijazPL zgłoszenie 53603193 do nas dotarło, jednak dotyczyło nierozwiązanej dyskusji, nie wykluczenia zamówień.
Co do wykluczenia zamówień, jeżeli otrzymałaś odpowiedź w tej korespondencji z pewnością Twoja sprawa zostanie obsłużona. Możesz też podesłać tutaj numery zamówień i zrzut z wiadomością od klienta potwierdzającą prośbę o wysyłkę w jednej paczce, zajmę się tym.
no właśnie - wysłałam panstwu emial czyli on nie doszedł ?
@AlleMakijazPL Twoje wiadomości w ramach korespondencji 53603193 są widoczne. Tylko ta korespondencja nie dotyczy wykluczenia zamówień. Chyba, że w tej samej korespondencji przesyłałaś wiadomości w tej sprawie, w takim układzie nie, nie są widoczne.
niestety nadal nie otrzymuje wiadomości zwrotnych
]macie jakiś błąd zmieniacie coś a potem my musimy się męczyć aby coś za was naprawiać
oto dwa dziś wysłane do was wiadomości i brak potwierdzenia
musze tutaj pisać aby otrzymać pomoc ?
@AlleMakijazPL aktualnie wdrażamy nowy system do kontaktów, ale jeśli widzisz taki komunikat, wszystko powinno być w porządku. Poczekaj proszę na odpowiedź.
no nie , nie jest w porządku
wczoraj tez widziałam taki komunikat a okazuje się ze mój email nie doszedł
dziś jest to samo !!! wiec proszę to zweryfikować dlaczego nie otrzymuje odpowiedzi zwrotnych
dla mnie oba maile są istotne i oczekuje ze to się wyjaśni
@AlleMakijazPL sprawdziliśmy wszystkie Twoje zgłoszenia i wszystko działa poprawnie. Otrzymałeś już dziś od nas odpowiedzi o godz. 9:33 i 9:39, ale kolejnie otrzymasz niebawem.
Nie otrzymałam żadnego potwierdzenia otrzymania mojej wiadomości z godz. 9:39. Jedyna odpowiedź, którą otrzymałam, pochodzi z godz. 9:33 i jest od osoby obsługującej czat.
Nadal nie wyjaśniono, dlaczego nie dostaję zwrotnych potwierdzeń, że mój e-mail został zarejestrowany i przekazany do odpowiedniego działu. Czy brak takich potwierdzeń jest teraz standardową procedurą przy wysyłaniu wiadomości przez formularz?
Uważam, że to istotny problem, ponieważ brak potwierdzenia uniemożliwia weryfikację, czy moje zgłoszenie dotarło i zostało uwzględnione. Wczorajsze doświadczenia i dzisiejszy brak reakcji wskazują również na trudności w prawidłowym rozumieniu narracji problemu.
Mamy ten sam problem. Nie dostajemy potwierdzeń na maila, że zgłoszenie zostało wysłane (przez co nie mamy wglądu do treści zgłoszenia) - bo owszem chociaż dostajemy odpowiedzi z nowego maila kontakt@service.allegro.pl , to brak jest w temacie odniesienia do numeru zgłoszenia, brak jest podpięcia się pod historię korespondencji (lub tak jak przy pierwszej odpowiedzi Allegro na zgłoszenie- do treści zgłoszenia)- przez co zupełnie nie wiadomo czego dotyczy odpowiedź Allegro na zgłoszenie - wpada ona do nas jako w ogóle niepowiązana z niczym wiadomość
Ponadto wiadomości od klientów wpadają jako zwykłe wiadomości, a nie odpowiedzi na pytanie- tak jakby znowu nie było powiązania...
@AlleMakijazPL @elektronicspray Wyjaśniam tę kwestię z odpowiednim zespołem. Wrócę do was z odpowiedzią.
jeden wielki bubel
@AlleMakijazPL Bubel?
"Ja tu widzę siostry, że wy niezły burbel macie w tym swoim Archeo!"*
Tak mi się jakoś skojarzyło🙂.
*jedna literówka zamierzona
może, jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie przewiń dalej niż komentować coś czego nie chyba nawet nie rozumiesz .
@AlleMakijazPL Kiedy właśnie rozumiem ("siostry" = m.in. Moderacja).
Nadal nie otrzymałam jasnego wyjaśnienia w sprawie moich zgłoszeń. Niestety kontakt ze strony Państwa zespołu jest niespójny, nieczytelny i nie daje mi jednoznacznych informacji.
W szczególności:
Po zgłoszeniu wykluczenia oferty otrzymałam jedynie lakoniczną odpowiedź „Wykluczenie”, bez treści mojego zgłoszenia ani wskazania, którego zapytania dotyczy odpowiedź.
Wcześniej korespondencja była znacznie bardziej przejrzysta. Teraz natomiast odpowiedzi sprawiają wrażenie generowanych automatycznie, bez odniesienia do konkretnego przypadku.
Nie mam możliwości zrozumienia, do których moich zgłoszeń odnoszą się przesłane informacje.
Dla jasności podaję numery zgłoszeń, których dotyczy sprawa: