Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
bez komentarza .....
@drekenzes to nie jest kwestia frustracji, tylko miejsc i sposobu, w który daje się jej wyraz.
@msniezek krótko , biorąc pod uwagę to co się dzieje z łonami na laurki nie widzę miejsca . Klient ma być rzetelnie poinformowany więc dążę do tego ..... inni użytkownicy również .
Nie po to tu nowe moderatorki zatrudnili i ciężko je przez 2 miesiące firma szkoliła , głównie zresztą w copy paste z gotowych szablonów , żeby tu sobie ktoś pisał co chce. Też pomysł 😉
@mdrogeria Po prostu naucz się kochać swoje posty - tak szybko odchodzą...
Jaki Lefff, taka i cenzura.....
@msniezek jesteś facetem i chyba Wiesz dlaczego nie zwrócę się do Ciebie ,, Maciuś ,, natomiast Paulinka Basia oraz Marysia są dla mnie imionami wyjątkowymi i zwracam się zdobniale z czystej serdeczności , dokładnie opisałem to w tym watku https://spolecznosc.allegro.pl/t5/blog/skład-ekipy-moderatorskiej-powiększa-się/ba-p/809762
@msniezek "dziaderskie" ??? Co to za słownictwo? A kiedyś Cię szanowałem za wyważone posty. Powinieneś mdrogeria za nie przeprosić. Życzę Ci abyś doczekał takiego wieku. A teraz czapka z głowy. Krytykujesz za protekcjonalne potraktowanie kilku dziewczyn, a sam wyjechałeś z ogromną armatą. Powinieneś się wstydzić.
@kular-k1 może nie jest Ci znana definicja słowa "dziaders", ale ona nie ma nic wspólnego z wiekiem. Pomijam już, że nie mam pojęcia, ile lat ma mdrogeria 🙂
https://obserwatoriumjezykowe.uw.edu.pl/hasla/dziaders/
@msniezek Masz wgląd do mojego konta to sobie zobacz pesel 🙄
@mdrogeria jeżeli gdzieś w Allegro wpisywałeś PESEL, to nie mam dostępu do takich danych. Wiem tylko z Twoich wpisów na Gadane, że jesteś lub wkrótce będziesz dziadkiem. Ale to żadna informacja, znam dziadków młodszych od siebie (mam 48 lat) 🙂
To on mógłby być twoim ojcem, młodym ojcem.🤣
Masz taką wiedzę, nie żartuj teraz.😕
Panie Snieze,a moze przypomnisz pan afere allegrowa,gdy wprowadzaliscie "TREFNOSC" ? Moze malo kto pamieta,ale ja mam nawet scriny z tamtych czasow.To co zrobiliscie z allegro to tragedia,nie wspomne co zrobiliscie ze sprzedawcami "prywatnymi" na ktorych ta pseudo platforma sie wybila.
@mdrogeria Ostatnio nawet w jednym z postów zostały usunięte nikogo nie obrażające, żartobliwe wpisy > nasz czarny troll napisał, że AG to poważne forum , moderatorki puszczając żartobliwe wpisy demiurgów popierają takie "podśmie......" > a może by tak za robienie sobie żartów (pisanych) wprowadzić > na każdą post byle trolla, czarnego chabra > 3-dniowy ban na AG > nikt nie będzie robił sobie śmichów-chichów na poważnym forum🤣😂
Pewnie ten wpis też zaraz zostanie oprotestowany i skasowany.
A ja tylko napisałem do @LEW433 > Kto rano wstaje jest niewyspany > a do @mdrogeria > Jak się dwie niedziele do kupy zejdą
@Ziolko39 widać ,, kupa ,, się nie spodobała 😂
Bo się w środku wyrazu kropkę stawia. Ja tu już ładnych parę razy szału dostawałam jak napisałam coś o kupnie jakieś pop.pier.duł.ki i mi ją wy.pi. po.wa.ło. I to nie jest moja wina to forum robi piiiip tam gdzie to normalny wyraz xD odnoszący się do drobnych przedmiotów. Moim zdaniem to czym zastąpili mój wyraz jest brzydsze od tego co ja wstawiłam xD
@mdrogeria @AnnaG-Antyki Tu nie chodzi o tą ku.pę > emotikon jest dopuszczalny > a drugi wpis do Lwa > Kto rano wstaje jest niewyspany > co tu jest nie tak?
Po prostu nasz czarny troll czepił się tym razem młodej, jeszcze nie znającej go moderatorki > niby pod pozorem zachowania powagi wypowiedzi na AG > starsze stażem nie dały by się nabrać na ten numer > przechodził troll obok koparki i dał się nabrać