Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
mam problem z wystawianiem produktów w dziale
wystawiam sukienkę w rozmiarze xs , a kiedy chce wystawić kolejny rozmiar s koniecznie chce się łączyć z rozmiarem xs , nie pozwala wystawić kolejnego rozmiaru. Podobnie mam w dziale męskie spodenki kąpielowe. Ktoś może mnie uświadomić czemu tak jest (czy popełniam jakiś błąd). W innych działach nie mam takich problemów.
@daily-torebki czy możesz podać mi kod EAN tego produktu?
EAN 8720646682539
@_HolaOla_ normalnie wystawiłam rozmiar xs , a kiedy na podstawie tej aukcji (wystaw podobną) próbuję wystawić aukcję z rozmiarem s nie da się ponieważ chce łączyć się z xs. W innych działach nie mam tego problemu tylko w dziale sukienki i męskim spodenki kąpielowe
i szukam rozwiązania
@daily-torebki dziękuję, sukienkę w rozmiarze S musisz dodać jako nowy produkt do katalogu, ponieważ takiego jeszcze nie ma (od razu zaznaczam, że będziesz potrzebować do tego kod EAN). System automatycznie chce ją połączyć z XS, bo łączy te dwie sukienki po parametrach takich jak marka, długość i rozmiar.
@_HolaOla_ ale przecież sukienka w rozmiarze S ma taki sam kod EAN , kiedy wystawiam inny rozmiar nie powinien łączyć się z aukcją w rozmiarze XS przecież to nielogiczne i czemu ten problem występuje tylko w dwóch działach w innych mogę wystawiać bez problemu
@daily-torebki Niestety, nie ma takiej możliwości. Kod EAN jest parametrem identyfikującym dla danego produktu. Każda wersja kolorystyczna czy rozmiar tego samego modelu, jest osobnym produktem i musi posiadać własny kod EAN.
@daily-torebki Bo to jest super katalog Allegro :
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.
Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego.
W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.