Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o potraktowanie tematu humorystycznie.
Czy ktoś wie co oznacza słowo Gulistan? Może jest jakieś znaczenie tego słowa którego nie znam?
Wiki podaje miasto w Uzbekistanie oraz zbiór anegdot. Dlaczego pytam? To słowo jest zabronione w użyciu w sekcji pasuje do.
Kwiatuszki, to nie problem, ja sobie to usuwam. Jestem zwyczajnie ciekawy, czemu? 🙂
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@serwis-texas a mi po wpisaniu słowa kluczowego wujek Google podpowiedział stronę 😁 hmmmm... spod czerwonej latarni , może dlatego .
No właśnie mi nic takiego nie wyskakuje 🙂
@serwis-texas nie mogę tu umieścić linka , prześlę ci pytanie
No, podziękował. Linka nie uruchamiam bo jednak jestem w pracy 🙂
Tylko z domysłów czy tu nie chodzi o miasto? 🙂
@serwis-texas nie zagłębiałem się w temat ,,bo jednak jestem w pracy,,
Nie zapomnij odpowiedzieć na pytanie bo Ci jakość poleci .
Chciałbym się przypomnieć 🙂
@serwis-texas dowiem się i dam Wam tutaj znać.
Dziękuje 🙂
@serwis-texas czy możesz przesłać mi zrzut z tym komunikatem o słowie zakazanym? Potrzebuję też info, w jakiej kat. próbujesz wystawić ofertę.
Kategoria:
Allegro
Dom i Ogród
Ogród
Narzędzia ogrodnicze
Kosiarki
Części i akcesoria do kosiarek
ID: 318410
Prosimy o nieużywanie słów zabronionych: lista. (compatibilityList.items: OfferCompatibilityTableException)
@serwis-texas dziękuję 🙂
@serwis-texas Podaj mi proszę tekst, który próbujesz podać w sekcji pasuje do. Korzystasz z narzędzia, które prawdopodobnie niepoprawnie parsuje nasza odpowiedź, dlatego nie widać jakie słowo zakazane podałeś.
@serwis-texas tak, już wiemy w czym problem, więc nasz zespół już działa. Jak dostanę potwierdzenie, że błąd jest naprawiony, dam Ci tutaj sygnał.
@serwis-texas naprawione, więc teraz już powinno być w porządku. Gulistan nie będzie już stanowił problemu 😀
Jeszcze wersja www
Jesteś z tematem już u Wujka Google.
Brawo.
Wszystkie posty AG google dość szybko indexuje 🙂
@_HolaOla_ Ola, ale nadal nie wiem co to jest :), tylko @mdrogeria mi jakiś film wysłał od lat 18 🙂 , jeszcze nie oglądałem. Dziękuje wszystkim za mało atrakcyjny, nic nie wnoszący topic do AG.
@serwis-texas w dużym uproszczeniu w nazwie "Gulistan" znajduje się słowo "lista", które blokowało możliwość jego dodania.