Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam jakiś dzban zgłosił mnie na allegro że chce oszukać ludzi gdzie towar jest normalnie oryginalny i żadne oszustwo nie wchodzi w grę wyraźnie napisałem że ktoś go wyprzedził wysłałem nawet potwierdzenie zakupu z towarem i co w tym momencie jak allegro mi zablokuje konto co robić?
Jak Cię zablokują to będziesz musiał przekonać Dział bezpieczeństwa allegro o oryginalności swoich przedmiotów (np. ekspertyza lub potwierdzenie od producenta).
Masz dowody to nie powinieneś się martwić.
Tak mam dowód zakupu ale zresztą weryfikowałem już tan towar mianowicie dowód obok towaru oraz dowód obok twarzy
Wysyłałem im to w postaci zdjęć oczywiście
@Client:112928826 Jak już weryfikowałeś, to nie masz się czym martwić > takich 🐏, chabrów, i środków kapusty nie brakuje na Allegro > a jeszcze do tego pomagają im trolle, które zamieszczają lewe, podrabiane wpisy umieszczone na jakiś fake'owych stronach > niby mają udawać aukcje z Allegro.
Pewnie zaraz się pojawi jakiś troll, co zamieści jakiś lewy link.
@Ziolko39 o co chodzi z linkiem do podrabianej aukcji bo tego jeszcze nie grali cos mnie ominelo?
@az1rael Mój osobisty troll wrzuca co jakiś czas link z jakiejś lewej strony > niby z aukcją Allegro > której na Allegro nie ma.
@Ziolko39 ale ze niby twoja fejkowa aukcja?
@az1rael Tak