anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co sie dzieje z cenami na allegro ?

musicman76
#12 Orędownik#

Odkryłem taką kwestię: produkt w Moich ofertach ma cenę 245zł czyli jest ok a jak wchodzę w tą aukcję to ma cene 5zł, wczoraj sprzedałem 2 szt produktu za 3zł o wartości 40zł czyli straciłem 34zł ale myśle dobra wysyłam nie chce negatywa od kupującego niech ma. Co się dzieje z tym Allegro ??? Dla zaobrazowania sytuacji PrtSc poniżej...

1.jpg2.jpg

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Xard86
#10 Popularyzator#

Allegro łączy aukcje różnych sprzedawców tego samego produktu ( po kodzie EAN ) i ktoś inny musiał wystawić ten przedmiot za 5zł ( u mnie Twoja oferta teraz wyświetla się prawidłowo za 245zł ). Natomiast nie mam pojęcia czemu te 5zł wyświetliło się przy Twojej ofercie - jeżeli coś się chrzani w systemie to szykują się grube święta.

oznacz moderatorów

musicman76
#12 Orędownik#

Już zmieniłem dobrą cene czyli 245zł w porę to zauważyłem ale gdybym nie zauważył no to miałbym niezłą sprzedaż...

oznacz moderatorów

Xard86
#10 Popularyzator#

A nie korzystasz z jakiegoś programu który obniża cenę do poziomu najtańszej oferty? Może coś w konfiguracji się pochrzaniło?

oznacz moderatorów

musicman76
#12 Orędownik#

Nie korzystam z żadnego programu, bardzo dziwna sytuacja.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@musicman76 skonsultuję to i wrócę do Ciebie, gdy tylko otrzymam odpowiedź! 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@musicman76 otrzymałam informację, że cena oferty została zmieniona na 5,00 zł 2021-12-22 07:46:37 działanie zostało wykonane z poziomu Twojej przeglądarki internetowej. 
Zrzut został zrobiony chwilę później stąd rozbieżność, zmiana nie zdążyła się jeszcze wszędzie odświeżyć.

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@musicman76

edycja grupowa to bardzo fajne narzędzie , ale trzeba uważać bo siepnąć się tam bardzo łatwo .

oznacz moderatorów