Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hellomodohe good jifomorning sowa I am sorry dopeha we have not zodumoguke been able to connect roxudasasince your initial hayifidi enquiry. Are you still interested gewunolexe in having a gafubazaconversation about your dubawihi projecttexadopo? I wantvopewo to let you toroyevuknow that xozabo you have changed lasthiyihifihu job from restaurant sowe Yoshi.rubigo
|
|
Nic nie widzę. Znaczy jest jakiś kawałek tabelki i tyle.
trzeba zaczekać na moderatora
mdrogeria@gmail.com Serwis Pomocy i Obsługi Klienta
Szanowny Kliencie!
Aby dokończyć rejestrację, potwierdź e-mail mdrogeria@gmail.com w ciągu najbliższych 24 godzin.
Jednym z elementów naszych ogólnych środków bezpieczeństwa jest regularne sprawdzanie wszystkich operacji systemu. Podczas niedawnego przeglądu natrafiliśmy na problem związany z Państwa kontem.
Prosimy o pomoc w przywróceniu funkcjonalności Państwa konta. Do czasu rozwiązania problemu tymczasowo ograniczyliśmy do niego dostęp.
Dziękujemy za współpracę w tej kwestii.
Z pozdrowieniami,
Zespół Rozwiązywania Problemów
Dziękujemy za współpracę w tej kwestii.
Z pozdrowieniami,
Zespół Rozwiązywania Problemów
uEdka od razu mi się wydalo podejrzane , niemniej wielkie dzięki za pomoc .
Używają jednak stopki -
Allegro.pl sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, przy ul. Grunwaldzkiej 182, 60-166 Poznań, wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000635012, kapitał zakładowy: 33 016 950 złotych, posiadająca numer identyfikacji podatkowej NIP 525-26-74-798, REGON 365331553
stąd moje niezdecydowanie i wolalem Was zapytać
Z jakiego adresu ten mail? Bo to na 99,9% ściema.
@mdrogeria obsluga.klienta863160(at)obsluga.klienta62650.pl jakoś mi nie wygląda mi na legitny mejl allegro😉
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Oszustwo uwaga! @DarkStoorM tu o tym pisał https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/uwaga-na-wiadomo%C5%9Bci-z-pro%C5%9Bb%C4%...
@mdrogeria Po przeczytaniu tego; Zespół Rozwiązywania Problemów od razu wiadomo, że to lipa.
xyz96 ale stopka z NIP-em i prawdziwym , wolałem zapytać chociaż z kontem nie zauważyłem problemów .
@mdrogeria A co to za problem skopiować stopkę (albo i całą stronę) wraz ze wszystkimi grafikami?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
xyz96 kto pyta nie wielbłądzi