Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Komuś się nudzi?
Nowa ankietka "w jakim celu odwiedziłeś Allegro"
Odpisałam, w celu wstawienia wody na herbatę.
Na głupie pytania dostaje się głupie odpowiedzi
@AGLOPRIMA2 Gdzie dokładnie dostałaś tę ankietę?
W momencie logowania się na konto.
korzystamy w firmie z dwóch i przy obydwu mi takie wylazło
@AGLOPRIMA2 Przekażę uwagi do osób, które tworzyły tę ankietę, ale czy mogłabyś mi zrobić zrzut lub zdjęcie tego pytania wraz z odpowiedziami (jeśli są)?
Takie pytanko to widzę na nękającej ankiecie ale dotyczy ono społeczności na forum Allegro gadane.
Proszę:
Tego to jeszcze u siebie nie widziałem . W psychologów się bawią czy co? Zawsze można odpisać "sprawdzam czy jeszcze istnieje" .
W sumie dobre pytanie, po co? może nie chcą żebyś tu wchodził!
@AGLOPRIMA2 zapytałam u źródła, czyli autora tej ankiety i odpowiedzi na to pytanie, wbrew pozorom, są dla nas naprawdę pomocne i przydatne. Generalnie stosujemy różnego typu ankiety, które pozwalają nam poznać i zmierzyć oczekiwania wszystkich naszych użytkowników, zarówno sprzedających jak i kupujących, dlatego jeśli otrzymałaś ją aż na dwóch kontach, to zupełny przypadek, bo ankieta jest skierowana do minimalnej liczby odwiedzających. Oczywiście nie jest ona obowiązkowa, więc jeśli nie chcesz jej wypełniać, nie musisz tego robić, ale jest bardzo krótka, więc jednak zachęcam.
No faktycznie przypadek, bo żeby zrobić zrzut zalogowałam się na moje konto prywatne, bo wylogowanie i zalogowanie ponowne już ankietki nie wywołało.
Proszę więc bajek nie wypisywać.