Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj o godzinie 13.10 dostałam informację : obniżyliśmy cenę Twojej oferty w programie Allegro Ceny. Dzięki programowi Twoja oferta jest atrakcyjniejsza dla kupujących. Po zakupie różnicę w cenie zwrócimy na Twoje Rozliczenia z Allegro.
A dzisiaj o 13,08 kolejną : wyłączyliśmy obniżkę ceny w Twojej ofercie w programie Allegro Ceny. Aktualne ceny ofert znajdziesz na stronie Moje oferty. Sprawdź, czy są one poprawne.
😂🤣
Po co w ogóle taka akcja na jedną dobę? Co to za jakiś cyrk 😂
@Kaliope_Brzeg To commedia dell'arte, w której m.in. Ty grasz jedną z kluczowych ról - kupca z Wenecji 🤣
W komedii ludziom do śmiechu, a tu raczej nie.☹️
@LEW433 I prawidłowo; commedia dell'arte jest z tych mało śmiesznych 😊
@Kaliope_Brzeg Widocznie twoja konkurencja zorientowała się że masz taniej od nich to obniżyli cenę. Allegro skanuje ceny raz na dobę. Wygrywa najtańszy.💪
PS. Skorzystałaś chociaż na tym i wyprzedałaś towar? 😁
@Agent051 Ta obniżka dotyczyła pojedynczej książki 😂 Już biegnie tłum kupujących bo cena spadła o 2 złote i 29 groszy 🤣
Chętnie skorzystam z oferty obniżki, właśnie skończyłem swoje zasoby książkowe i posucha. Może przeczytam i ci zwrócę, a co mogę.😂
@LEW433 Na szczęście u @Kaliope_Brzeg już nie ma obniżki, ale spokojnie możesz skorzystać z oferty jej konkurencji 😂
Szukaj oferty stali z Litwy, ale nie ma na razie obniżki.😥
@LEW433 To ty czytasz jakieś książki? Niemożliwe 🙂
@Kaliope_Brzeg 🤣😂🤣
@szymela54 Cudne 😂