Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący chce wybrać u mnie tą formę zapłaty,jednak twierdzi że jest ona niedostępna przy naszych ofertach
Mam konto firmowe,aktywowane wypłaty P24,produkty nie są wyłaczone z tej formy płatności
Trzeba spełniać jeszcze jakieś wymogi?
Może moderacja to sprawdzić?
I zostać wybranym przez ...Allegro chyba że produkt jest wykluczony z tego typu zakupu> ma takie są.
Jak to wybranym,to jest uznaniowe? zależy od dobrego humoru allegro?
Albo spełnia się warunki i powinno to być z automatu,albo nie spełnia i wszystko jasne
Tak powinno, kiedyś pisaliśmy i Allegro odpisało że to oni decydują a więc...🤗
Nie wiadomo śmiać się czy płakać.Aż tak bardzo mi na tym nie zależy,ale co mam odpowiedzieć kupującemu,który pyta dlaczego nie może u mnie kupić z tą formą zapłaty,że to takie widzi mi się allegro? W życiu w to nie uwierzy,a obawiam się że wyśmieje też 😉
Jednak poprosiłbym jeszcze potwierdzenie tego przez @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@na-obcasach Płatność przez Allegro Pay nie jest dostępna w Twoich ofertach. Tutaj sprawdzisz kiedy kupujący nie mogą skorzystać z Allegro Pay.
Czytałem to wcześniej.Którego konkretnie wymogu nie spełniam
@na-obcasach Poprosiłam o sprawdzenie. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
@nat_not ,Coś wiadomo na mój temat?
@na-obcasach Cześć, przekazuję odpowiedź w imieniu Natalii. Dziękuję za cierpliwość 🙂 Twoje konto musi być aktywne przez przynajmniej 60 dni, żeby taka opcja pojawiła się w ofertach. Rejestracja Twojego konta jest z 4 października, czyli minęło 55 dni. Musisz jeszcze poczekać kilka dni 🙂
Dziękuję,teraz wszystko jasne 🙂
Witam .jak mogę się skontaktować z Pania ?
@Anett415 jeśli masz na myśli kontakt z kimś z nas, moderatorek to jedynie za pośrednictwem tego forum. Możesz natomiast zamówić rozmowę telefoniczna z Doradcą, wybierając odpowiednią ścieżkę kontaktu tutaj.
@na-obcasach a kupujący aktywował allegro Pay ?
Twierdzi że tak,bo u innych już kupował
Moderacja jak się zjawi to wyjaśni wszystko. Na początku pisałem o wykluczeniach i twoje oferty do nich należą.