Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Taki problem - klient zakupił towar w dniu 20.08.2025 o godz 11:14 co widać na screenie. Mam deklarowany termin wysyłki 1 dzień (co również widać na screenie). Dlaczego Allegro podaje czas na wysyłkę do 20.08.2025, a nie do 21.08.2025? Klient ma pretensje, że towar nie został wysłany (i ma rację widząc taki komunikat), dodatkowo zapewne brak wysyłki w dniu dzisiejszym zostanie potraktowane jako nieterminowa wysyłka.
@kkocis To jest sugerowany czas wysyłki, dzięki któremu paczka dotrze do klienta w terminie, jaki widział w ofercie podczas składania zamówienia. Czas, jaki widzi klient w ofercie, jest przewidywany (na podstawie Twoich historycznych wysyłek oraz dostaw), a nie gwarantowany.
Tylko jak to potraktuje system skoro wyślę przesyłkę jutro. Zostaną mi odebrane punkty z jakości sprzedaży za rzekomą wysyłkę nie w terminie?
Ja rozumiem przewidywany czas dostawy, ale żeby podawać sugerowany czas na wysyłkę skoro to ja jako sprzedawca deklaruję w jakim terminie wysyłam paczkę?
@kkocis Nie zostaną Ci potrącone punkty, ponieważ dla jakości sprzedaży ważna jest Twoja deklaracja.