anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Proszę o pomoc

korean-cosmetics
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, allegro zablokowało moje oferty. Wysłałem wszystkie wymagane dokumenty oraz zdjęcia produktów, ale od 6 dni nikt mi nie odpowiedział. Konsultanci zapewniają, że przyspieszają sprawę, ale to nic nie daje. To dla mnie bardzo ciężka sytuacja. Proszę o pomoc. Numer sprawy 175519666767202375 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@korean-cosmetics rozumiem, że sytuacja nie jest komfortowa i zależy Tobie na szybkim rozwiązaniu. Aktualnie jesteśmy w momencie przejścia na nowe środowisko obsługi zgłoszeń, przez co czas na odpowiedź może się wydłużyć. Poprosiłam o zaopiekowanie się Twoim zgłoszeniem i mam nadzieję, że pomoże to w przyśpieszeniu rozwiązania Twojej sprawy. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

korean-cosmetics
#8 Zapaleniec

już się znacznie wydłużył a nadal nie mam pewności, że sprawa zostanie załatwiona, to jest ogromne obciążenie dla mojej firmy. Dziękuję za pomoc i bardzo proszę o zaopiekowanie się sprawą. 

oznacz moderatorów

korean-cosmetics
#8 Zapaleniec

Czy możesz sprawdzić, że wszystkie dokumenty są podpięte pod sprawę? Wczoraj dostałem informacje, że sprawa jest już przypisana do konkretnego pracownika, mijają 24 godziny i nadal nic nie mam. 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@korean-cosmetics Twoja sprawa jest w systemie i oczekuje w kolejce na jej podjęcie. Przykro mi, że tyle to trwa. Proszę Cię o jeszcze odrobinę cierpliwości. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

korean-cosmetics
#8 Zapaleniec

To samo już słyszałem w piątek i chwila trwa do dziś… dla mnie to już straty liczone w dziesiątkach tysięcy…

oznacz moderatorów

korean-cosmetics
#8 Zapaleniec

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  do której ten dział dziś pracuje? Czy powinienem kolejny dzień spisać na straty?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@korean-cosmetics Przykro mi, ale nie jestem w stanie zagwarantować Ci kiedy otrzymasz odpowiedź, ze względu na dużą liczbę zgłoszeń.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

korean-cosmetics
#8 Zapaleniec

A czy mogłabyś napisać w jakich godzinach pracuje ten dział? 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@korean-cosmetics Przykro mi, ale nie dzielimy się takimi danymi. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów