anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czas odpowiedzi allegro na blokadę

dekofasada
#7 Wielbiciel#

Dziś mija 96 godzina w której allegro nie odblokowało konta mimo ,że wysłałam wszystkie potrzebne dokumenty. Automatyczny kontakt z allegro, nikt nie umie podać daty kiedy zostanie przywrócona możliwość zarobkowania.

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

gdvorek
Moderator
Moderator

@dekofasada widzę, że dublujesz zgłoszenia. Dostałaś od nas informację, że wszystkie dokumenty prześlij w zgłoszeniu nr 49684077. Ważne, żeby kontynuować sprawę blokady w tym zgłoszeniu, a nie otwierać nowe.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

dekofasada
#7 Wielbiciel#

Jestem użytkownikiem od 3 miesięcy nie mam pojęcia co się stało i z jakiego powodu dostałam blokadę. Wiem ,że dla Was jest to codzienność. Dla mnie to brak dostępu do konta, pieniędzy i możliwości regulowania opłat za prowadzenie działalności.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@dekofasada rozumiem, proszę Ciebie o przesłanie wszystkich tych dokumentów w zgłoszeniu nr 49684077 i wtedy zespół od blokady, będzie mógł podjąć działania.

W swojej skrzynce pocztowej wyszukaj korespondencji po nrrze zgłoszenia "49684077".

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

dekofasada
#7 Wielbiciel#

Wysłałam ,proszę sprawdzić czy dobrze to uczyniłam.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@dekofasada nie odpowiedziałeś w zgłoszeniu o jakim wspomniałem, jednak przekazałem informację do odpowiedniego zespołu, że dokumenty są w innym pliku - mam nadzieję, że to będzie wystarczające. Dostaniesz odpowiedź mailowo, proszę o cierpliwość.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

dekofasada
#7 Wielbiciel#

Dziękuje ,za pomoc czekam na informację.

oznacz moderatorów

dekofasada
#7 Wielbiciel#

Panie Grzegorzu ,czy występuje u Was jakaś procedura? Wysyłam dokumenty i co chwilę prosicie o nowe .Nie można wszystkiego w jednej wiadomości? Wy tracicie prowizje a ja zarobek.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@dekofasada próbowałem przekazać Twoje dokumenty powołując się nr zgłoszenia w jakim je przesłałeś - jednak zespół od blokad potrzebuję tych dokumentów przesłanych w zgłoszeniu nr 49684077.

Znajdź u siebie na poczcie maila po nrrze zgłoszenia "49684077" i odpowiedz na tą wiadomość przesyłając załączniki.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

dekofasada
#7 Wielbiciel#

Proszę o informację ,czy teraz zrobiłam tak jak powinno być?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@dekofasada super, widzę, że udało się. 

Proszę teraz o cierpliwość, zespół będzie weryfikował Twoją sprawę.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

96 godzin? Tu ludzie czekają tygodniami!

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Monika__L jeśli nie masz odpowiedzi w Twojej sprawie to podaj mi nr zgłoszenia i zweryfikuję to.

Zespół blokad jeśli m.in nie ma stosownych dokumentów, nie może podjąć działań na koncie.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów