Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Prosze o odpowiedz,ile czasu potrzebuje Allegro na przelanie srodków z Przelewy24 na moje konto? zlecenie wypłaty zgłosiłam wczoraj o 9,35,do tej pory kasy nie ma..co sie dzieje? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U mnie przelewy z przelewów24 wchodzą miedzy 8:45- 9:30. Ale to od banku zależy. To Ci wpadnie jutro, pewność z wypłata tego dnia to jest dla środków wypłaconych przed 8. Czasem troszkę po 8mej jeszcze wejdą...
ale wypłątę zleciłam wczoraj,mineło 24 godz.z okłądem..one powinny wejsc na konto na południowej sesji dzisiaj..
Termin maja do końca następnego dnia roboczego. Napisałam Ci jak u mnie to wygląda ale kilka razy zdarzyły się jakieś poślizgi i np weszło po południu. Może ze 2-3 razy na rok ale też było. Ale nigdy nie przekroczyli tego następnego dnia roboczego, max 16:30 było i to raczej payu, na przelewy tyle nie czekałam...
@sally11_2009 Generalnie wypłaty są realizowane najpóźniej do końca następnego dnia roboczego. Z tego co widzę, wypłata zlecona wczoraj 8.01 została już zrealizowana. Proszę napisz do nas w tej sprawie przez formularz.
jak nie wejda o 15,to podam nr wypłaty przez formularz,pozdr.