Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam ustawiony czas wysyłki 1 dzień. Dzisiaj mi pokazuje, że we wtorek. Dlaczego?
Lidialew55 odpowiedź znajdziesz tu -https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/skutecznosc-wysylki
@Lidialew55 Twoja deklaracja wysyłki jest tylko jedną z wartości, jakie bierzemy pod uwagę, obliczając przewidywany czas dostawy. Wszystkie informacje na temat pozostałych znajdziesz tutaj.
@Lidialew55 zakup/wpłata dziś tj. piątek -> wysyłka w poniedziałek i dostawa na wtorek. Wg mnie wszystko zgadza się..
@diegoaragon Bez przesady jak wyślesz do południa w piątek to wielu dostawców już w poniedziałek dostarczy .
@kolekcjoner608 a smart paczkomaty bedą już na jutro. ( sobota)
@kolekcjoner608 - Lidialew55 podaje, że czas wysyłki ma ustawiony na 1 dzień nie na "wysyłka natychmiast"..
Nigdy nie wysyłam w dniu zakupu i nie mam zamiaru tego zmieniać. Nie wiem czego chcielibyście, żeby Allegro pokazywało, że dostawa na wczoraj? Jak ktoś jest taki szybki niech deklaruje dostawę natychmiast, tak też niech wysyła i być może ustawienia się zmienią.
Sami dążycie do tego żebyśmy zostali jakimiś turbosprzedającymi biegającymi od rana do wieczora z paczuszkami.