Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłem na sprzedaż dwa przedmioty i chciałbym zobaczyć jak idzie aukcja ale na aplikacji mobilnej. Jednakże nie widzę nigdzie możliwości podglądu statusu trwającej aukcji wystawionych przeze mnie przedmiotów. Wchodząc w MOJE ALLEGRO są tylko zakładki ZAKUPY LOKALNIE i KONTO. Logując się na komputerze zaś są zakładki ZAKUPY SPRZEDAŻ i KONTO no ludzie XXI wiek czemu nie mogę kontrolować sprzedaży swoich przedmiotów ze smartfona GDZIE ZAKŁADKA W APLIKACJI MOBILNEJ "MOJA SPRZEDAŻ" na pewno jej nie ma bo przejrzałem wszystko. Jeśli jej nie ma to DLACZEGO TAK JEST ? Proszę o WIĄŻĄCĄ odpowiedź na moje pytanie.
na telefonie możesz zajrzeć w panel sprzedaży przez aplikację ze zwyczajną przeglądarką stron internetowych
W aplikacji mobilnej jest wszystko,wystarczy tylko poszukać 🙂
moje allegro->konto->twoje dane->sprzedaż
Masz tam wszystko jak na kompie
Można nawet wystawić aukcje.Niestety nie da się dołączyć zdjęć,ale jeśli zrobisz fotkę,to takie zdjęcie można dołączyć
@piotras19 aplikacja Allegro jest aplikacją zakupową, więc opcje sprzedażowe są w niej ograniczone. Natomiast odnajdziesz zakładki związane ze sprzedażą (zgodnie z wiadomością od @na-obcasach) wchodząc kolejno w: moje allegro->konto->twoje dane->sprzedaż.
No ja nie mam sprzedaży w aplikacji mobilnej