Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od 2 dni po wyszukaniu towaru nie wiedze ile osob kupiło dopiero muszę wejść w aukcje wtedy zobacze tylko ilość osób kupujących nie ma sprzedaży
@Folimpex-net Cześć. Czy dobrze rozumiem, że masz na myśli liczbę osób, które kupiły produkt, wyświetlaną tutaj?
Prawdopodobnie oferty na Twojej liście wyszukiwania są połączone. Kliknij przycisk "Rozłącz te same oferty":
URATOWAŁAŚ MI ŻYCIE DZIĘKUJĘ 😀
Masz liczbę kupujących ale liczby sprzedanych sztuk nie ma.
mam podobny problem, a co jeśli nie mam okienka (rozłącz te same oferty)
@SongoQ18 w takiej sytuacji, w interesującym Cię przedmiocie wybierz proszę "XX oferty tego produktu", tak jak na zrzucie:
Wtedy powinieneś zobaczyć to tak:
A czemu zrobiliście tak ze pokazuje właśnie ze są np 34 oferty tego produktu? I kupujący musi w to kliknąć?
@musicsklep_pl to taki test. Jak wiecie nieustannie rozwijamy Allegro, tak, aby jeszcze lepiej spełniać potrzeby naszych klientów. W tym celu testujemy nowe rozwiązania i sprawdzamy czy dzięki nim zakupy na Allegro są jeszcze szybsze i łatwiejsze. Po teście osoby biorące w nim udział mogą otrzymać ankietę, w której zostaną poproszone o podzielenie się opinią na temat takiego widoku.
Może i zakupy robi się szybciej, ale sprzedaż nie, ponieważ wyświetlają się tylko 3 oferty promowane, reszta dopiero po kliknięciu. Zalatuje tu dyskryminacja innych sprzedających i ich ofert - tych którzy nie wykupili promowania. Nie jest to fair, a kupujący ma ograniczone prawo wyboru oferty, z której chciałby skorzystać.
Bylo dobrze to robicie jeszcze gorzej!
działa ale częściowo... jak wchodzę ponownie w wybrany katalog to znowu nie widzę liczby kupujących, jak ustawić na stałe, aby było widać liczbę kupujących, tak jak było przed zmianami allegro
chcę tak było jak wcześniej, wpisuje np. telewizor (wszystkie kategorie) ustawiam sortowanie popularność największa i widzę jaki telewizor najlepiej się sprzedaje, proszę mnie wypisać z tego testu,
czy dostanę odpowiedź odnośnie wiadomości z 19.02.2022r.
@SongoQ18 wybacz brak odpowiedzi. Przykro mi, ale nie ma możliwości wypisania się z testu. Po teście otrzymasz ankietę, bardzo proszę podziel się w niej swoimi obserwacjami na temat tej zmiany.
Możesz skorzystać z trybu incognito w przeglądarce, wtedy będziesz mógł ustawić sortowanie według populrności i sprawdzić, który telewizor najlepiej się sprzedaje.
??? wszystko masz po prawej, nie trzeba wchodzić w produkt
Dlaczego Allegro nie pokazuje ilosci zakupionych sztuk , czesto tak wyszukiwałem a teraz tego nie ma
Cześć @darek20niebylec połączyłam Twój wątek z tym, ponieważ powinieneś znaleźć tutaj odpowiedź na swoje pytanie. W zależności od tego jaki widzisz widok ofert powinieneś albo kliknąć "rozłącz oferty" albo wejść w konkretny produkt aby zobaczyć ile sztuk zostało sprzedanych.
Nie mam możliwości rozłączenia ofert, więc obecnie zakupy robię na innych platformach. Nie chcę brać udziału w przymusowych 'testach' tak nieprzemyślanych rozwiązań, które uniemożliwiają mi normalne korzystanie z serwisu. Czy jeśli założę nowe konto to będę miał stary widok?
@Sessvisto Możesz spróbować, ale nie mogę Ci tego zagwarantować.
@_HolaOla_ a się oburzyłem XD