Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czemu po raz kolejny trzeba wpisywać numer autoryzacyjny przewoźnika do umowy?
Po dodawaniu ponownie numeru autoryzacyjnego do umowy inpost, allegro dodaje tą umowę, mimo to przy chęci dodania przesyłki i utworzenia etykiety, allegro prosi o ponowne dodanie kodu autoryzacyjnego i tak w kółko.
Mam to samo....
Miałam tak samo, zgłosiłam do obsługi Allegro, jest to błąd techniczny - czekam na info kiedy naprawią usterkę. W panelu "moje umowy" nadal widnieją dodane umowy wraz z wygenerowanym API.
@huzarbiz @POMP_SERWIS_SP_K @TechArtLidia Sprawdzimy tę sytuację, ale będę Wam bardzo wdzięczna za przesłanie zrzutów Waszego ekranu krok po kroku oraz wskazanie przykładowego numeru zamówienia, w którym występuje ten problem.
Mam ten sam problem, czy jest szansa na nadanie przesyłek dziś?
Ja skorzystałem ze starego systemu na https://wysylam.allegro.pl
Tak działa jak Polski Ład(wał).😁
Dzień dobry, od dzisiaj zmienił się sposób nadawania przesyłek i próbuję nadać przesyłkę z poziomu zamówienia poprzez paczkomaty inpost. Pojawia się komunikat żeby dodać umowę własną - dodaję wszystkie dane ale dalej nie idzie. W starym panelu wysyłam.allegro widać starą i nowo dodaną umowę. Stara wersja wysyłania działa a nowa nie. Czy ktoś ma już jakieś doświadczenie w tym temacie?
Nie wiadomo o co chodzi, jedynie wiadomo że przesyłki są opóźnione jedynie z winy allegro dla kupujących