Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Sprzedaję na allegro od dłuższego czasu, zamówienia pakuję i wysyłam w ten sam dzień. Zatem powinienem dostawać rabat z Programu Szybkich Wysyłek. Dzisiaj zobaczyłem, że udostępniliście opcję Statystyk. Gdy wszedłem w link, zobaczyłem "8% zamówień wysłanych od 11 sierpnia spełniło warunki programu."
Moje pytanie brzmi, czemu tylko 8% przesyłek spełniło warunki programu, skoro przesyłki nadawałem do paczkomatu w ten sam dzień, kiedy zamówienie wpłynęło
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
PatmexHurt24 zapewne nadajesz po godzinie granicznej i traktowane są jako nadane w dniu następnym .
@PatmexHurt24 Jest dodatkowy warunek. Przesyłka musi być dostarczona następnego dnia.
Wszystkie paczki pakuję tak do godziny 10/11, po czym wstawiam do paczkomatu. To, że przesyłka musi być dostarczona następnego dnia, to chyba nie ode mnie zależy
tu masz wszystkie AKTUALNE warunki -https://spolecznosc.allegro.pl/t5/smart-dla-sprzedawców/nowy-program-szybkich-wysyłek-sprawdź-co-zmi...
@PatmexHurt24 Podaj proszę numery zamówień, które Twoim zdaniem powinny zostać objęte programem. Sprawdzimy to.