Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry oj dobry , Allegro to dobry sposób na " Chwilówki " nie oprocentowane !!!
( takie na 1,5 miesiąca )
Z poważanie Tadeusz Ledzion
Ps może to sprawdzić z kumplami poprzez media społecznościowe ?
Może teraz autoryzacja się powiedzie - nie ma pytania nie ma problemu ?
Rzucisz temat i już koniec, może opisz.😁
Chyba coś wleciało na grubo przed napisaniem 😁
Pewnie zaczął pisać o parę łyków za późno. Dobra rada zaczęła się od milczenia.
Przemilczę !
Kupuję na aukcji Allegro Kup Teraz automatycznie przekierowanie na stronę banku płace , a po paru dniach zwrot kasy i info - brak towaru na magazynie ! Ok ! Ale uparłem się żeby kupić dany przedmiot -tu słuchawka bezprzewodowa , wyszukuję i mam okazuje się że to ten sam Sprzedawca !! Ma parę kont na Allegro i oferuje ten sam przedmiot w tym samym czasie w różnych cenach !
Po co te aukcje jeśli nie ma towaru ?! Pożyczka nieoprocentowana na parę dni ?!
Proszę przykład ;
Nr. aukcji - 10436051336 -[edycja] ,
następna - 10419202521 - [edycja],
i z mojego zakupu - 10431789501 - [edycja].
To ten sam adres, więc nie ma sensu robić zakupów jeśli to ta sama osoba !
Pozdrawiam
@lon_gin_01 Aukcje są po to żebyś mógł wystawić odpowiedni komentarz i ocenę sprzedawcy. Kilka takich nieoprocentowanych pożyczek i sprzedawca zorientuje się że nie było warto, bo raptownie spadnie mu jakość sprzedaży, a w skrajnym przypadku nawet mogą mu zablokować konto.
Pozdrawiam wzajemnie
@lon_gin_01
Możesz płacić np. "Allegro Pay". To jest taka nieoprocentowana pożyczka od Allegro, ale dla Kupujących i nawet na 30dni. Na brak towaru u Sprzedawcy nie poradzisz, ale przynajmniej nie musisz w takich przypadkach sięgać po swój portfel.
@lon_gin_01 moim zdaniem to nie mialoby sensu.
Brac od klienta kilkanaście czy kilkadziesią złotych na " chwilówke" ????
Tyle to sobie może z karty pobrac tez bez odsetek 🙂
Jeśli myślisz że ktoś zawiera tysiąc takich transakcji aby mu sie uzbierała kwota to także jest bez sensu. Do obsługi takich transakcji potrzebny byłby zatrudniony pracownik. By pilnować : terminów, zwrotów, pisania z klientami itp. - a to koszt dużo wyższy od odsetek bankowych
Wiec jak tu sensu ekonomicznego nie widze
Myśle raczej ze problem jest w tym i sprzedawca dopiero zamówił towar z jakiegoś dalekowschodniego kraju i opóxniła sie dostawa co jest teraz nader częste. Wiec teraz musi sie klientom łumaczyc. Wystawil prawdopodobnie dużo wiecej towaru niż miał, towaru zabrakło u niego i/lub u jego dostawcy no i klops.
Twoja teoria o chwilówkach niestety jak dla mnie nie ma sensu
Nr. aukcji ;
10431789501 - [edycja]
10419202521 - [edycja]
10436051336 - [edycja]
10443109474 - [edycja]
10427292359 - [edycja]
10444306739 - [edycja]
10452335454 - [edycja]
Brak towaru ,ok ale dlaczego nie ma żadnej info o tym na żadnym koncie ( to jest jeden przedmiot, nie wiem jak jest z innymi wystawionymi przedmiotami ? ) .
Czy zwroty przelewów na konta klientów i tłumaczenia nie powodują więcej straty czasu i energii ,niż zamieszczenie stosownej info.
Wie o problemie ale nic z tym nie robi !! Gdzie tu jest sens w tej sytuacji ?
Czy ja mam z góry zakładać że każdy Sprzedawca może, powtarzam, może nie mieć towaru i pisać lub dzwonić ( jeśli jest taka możliwość ) i upewniać się czy transakcja dojdzie do skutku ?
Przecież takim podejściem marnuję czas danego Sprzedawcy i oczywiście swój !
Czy Allegro nie ma możliwości wpłynąć w jakiś sposób na takiego niesolidnego Sprzedawcę , przecież rzutuje to na innych ( na szybko to wychodzi, że 10 czy 20 Sprzedawców wystawia aukcje bez tego przedmiotu - oczywiście po sprawdzeniu komentarzy czy adresów mam info, że to ta sama osoba )
Pozdrawiam
@lon_gin_01 Przekazałam Twoje zgłoszenie do weryfikacji. Odpowiedni zespół zbada czy nie dochodzi tutaj do naruszenia naszych zasad.