Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś ostatnio przechodził weryfikacje płatności dla sprzedawcy ? Czy oprócz tego że trzeba przesłać zdjęcia dowodu osobistego potrzebne jest skanowanie twarzy ? czy ktoś to robił ? czy to nie jest chore ? Pozdrawiam wszystkich sprzedawców męczenników.
@musicman76 skanowanie twarzy, to miałem tylko przy Revolucie, na Allegro jeszcze nie😉
no własnie w allegro też to już jest
@musicman76 zainstaluj sobie aplikację mObywatel i zautoryzuj się przez tą aplikację, wystarczy wtedy zeskanować kod QR,nie trzeba przesyłać żadnych skanów
@ja_Nitka Ty poważnie mówisz🤔, Allegro już tak poszło z postępem, że można zeskanować QR bez żadnych skanów😉
@KOGIEL_T korzystają z usług firm zewnętrznych. Można zrobić to bez skanowania czegokolwiek przykładając swój dowód z warstwą elektroniczną do telefonu.
Przechodziłem niedawno weryfikację i rzeczywiście wymagany jest dowód i skanowanie twarzy. Spotkałem się z tym nie tylko na allegro i widzę że powoli w instytucjach finansowych robi się to standardem. Mi nie przeszkadza jeśli tylko przyśpieszy weryfikację.
ja miałem weryfikację na wiosnę, też nie miałem problemu, całość zajęła mi może 2 minuty.
Ludzie taki szajs wrzucają publicznie do sieci jak by nie znali słowa "prywatność" a mają problem swoją gębę pokazać do weryfikacji płatności....