anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy ktoś ostatnio przechodził weryfikacje płatności dla sprzedawcy ?

musicman76
#12 Orędownik

Czy ktoś ostatnio przechodził weryfikacje płatności dla sprzedawcy ? Czy oprócz tego że trzeba przesłać zdjęcia dowodu osobistego potrzebne jest skanowanie twarzy ? czy ktoś to robił ? czy to nie jest chore ? Pozdrawiam wszystkich sprzedawców męczenników.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@musicman76  skanowanie twarzy, to miałem tylko przy Revolucie, na Allegro jeszcze nie😉

oznacz moderatorów

musicman76
#12 Orędownik

no własnie w allegro też to już jest

oznacz moderatorów

ja_Nitka
#13 Ambasador

@musicman76  zainstaluj sobie aplikację mObywatel i zautoryzuj się przez tą aplikację, wystarczy wtedy zeskanować kod QR,nie trzeba przesyłać żadnych skanów

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ja_Nitka  Ty poważnie mówisz🤔,  Allegro już tak poszło z postępem, że można zeskanować QR bez żadnych skanów😉

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#18 Luminarz

@KOGIEL_T korzystają z usług firm zewnętrznych. Można zrobić to bez skanowania czegokolwiek przykładając swój dowód z warstwą elektroniczną do telefonu. 

oznacz moderatorów

Rolmetsc
#9 Pomysłodawca

Przechodziłem niedawno weryfikację i rzeczywiście wymagany jest dowód i skanowanie twarzy. Spotkałem się z tym nie tylko na allegro i widzę że powoli w instytucjach finansowych robi się to standardem. Mi nie przeszkadza jeśli tylko przyśpieszy weryfikację.

oznacz moderatorów

mix-mce
#15 Entuzjasta

ja miałem weryfikację na wiosnę, też nie miałem problemu, całość zajęła mi może 2 minuty.

Ludzie taki szajs wrzucają publicznie do sieci jak by nie znali słowa "prywatność" a mają problem swoją gębę pokazać do weryfikacji płatności....

oznacz moderatorów