Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś też ma problemy z e-nadawcą w dniu dzisiejszym ?
Pewnie po tych problemach z tokenem coś u Ciebie nie zaskoczyło jak należy. Kurcze, może opiekun będzie w stanie Ci pomóc ? Oni mają wgląd w nasze EN.
ja to nawet porządnego opiekuna nie mam, bo mój gdzieś poszedł do innego działu. dramat jednym słowem.
Ja to już też nie zliczę ilu opiekunów przerobiłam. Moja nowa opiekunka objawiła się dopiero jak przeliczyła że mam mało paczek w porównaniu do ubiegłego roku i zadzwoniła przepytywać mnie o przyczynę tego stanu 😂
Może nasze moderatorki coś mogą tu zdziałać. W końcu rachunek Allegro na tym cierpi.
coś ruszyło, dosłownie 5 minut temu nr się pojawiły i opłaty w rachunku również. Pisałem w między czasie do poczty, ale może to czysty przypadek. Dziwne trochę, bo normlanie nr pokazuje się w systemie od razu po wysyłce pliku, a w rozliczeniach po zeskanowaniu paczki, a teraz po 8 godzinach od tego faktu ?
mam wrażenie, że oni coś zmienili, tzn w poniedziałek było jeszcze ok, ale wczoraj i dzisiaj te nr paczek wskakują dopiero po godz. 19 tej do systemu allegro i wtedy pojawiają się dopiero w rozliczeniach. Dziwna sytuacja, bo klient sprawdzając czy paczka została nadana, będzie wprowadzony w błąd. Nadaje o godz. 12.00, a on sprawdzając o godz. 16-17 nie ma nr paczki, która pojawia się o godz. 19:30 w systemie, co sugeruje, że nadanie miało miejsce dopiero o tej godzinie ?
U mnie raczej bez zmian. Z ciekawości wygenerowałam sobie teraz etykiety poleconych i numery wskoczyły od razu do Allegro.
u mnie zawsze było tak, że nr pojawiał się dopiero jak wysłałem plik na pocztę. Wcześniej nigdy, widać każdy ma inaczej, co w sumie nie powinno dziwić biorąc pod uwagę, że to allegro i poczta polska 😂
@mikeza U mnie też się w tym momencie pojawia. Ja ustawiam jutrzejszą datę i wysyłam od razu plik na pocztę. Ale fakt na PP i Allegro nie ma pewników 😂
no w sumie dobry pomysł, ale ja mam tyle paczek, że wolę sprawdzić wszystko dokładnie przed wysyłką, przeliczyć dwa razy i dopiero puszczać plik 🙂
@mikeza W miarę jak spływają zamówienia to sobie generuję etykiety i tworzę kolejne pliki. Robię tak od lat i wszyscy zadowoleni 😂 Czasem tych plików nawysyłam jak głupi czapek ale widać nie mają z tym problemów.
od wczoraj mam problem jak wyżej, pliki jak zawsze wysłane przez EN, ale w zakładkach allegro nie ma nr paczek. Czy ktoś spotkał się z podobną sytuacją ?
@_HolaOla_ czy ktoś zgłaszał podobny problem ?
numery sie pojawiły, ale dopiero ze 30 minut temu, trochę dziwne, nadanie w południe, a paczki pojawiają się w systemie allegro dopiero po 8 godzinach ?