Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
od wczorajszego wieczora, jak próbuję importować przesyłki do EN to zamiast pobierać tylko aktualną sprzedaż, ciągnie jakby wszystkie zamówienia z wcześniejszych okresów. W sumie to trudno powiedzieć co robi ? trwa to dosyć długo i import obejmuje tysiące "zdarzeń - transakcji", pomimo, że realnie było ich np kilkadziesiąt. Nigdy wcześniej nie miałem czegoś takiego, i nie wiem jak to rozwiązać ?
U siebie sprawdziłam i póki co wygląda ok. Ostatnio ktoś pisał o podobnym problemie i jak go rozwiązał :
@Kaliope_Brzeg dzięki, będę coś działał, bo to jakaś masakra. Na tą chwilę trwa to 10 minut i zaimportowało 10tysięcy transakcji i końca nie ma. A nic nie zmieniałem w ustawieniach.
@mikeza Musi być jakieś urozmaicenie. Głupio, żeby tak wszystko dobrze działało 😂
MOże jakieś usprawnienia w EN wprowadzali , często potem coś szwankuje.
@mikeza Mam dzisiaj taką samą jazdę, już pobrało 1500 zdarzeń i dalej miele. Poradziłeś sobie jakoś?
Kaliope_Brzeg mam super opiekuna , to jego sugestia , u mnie zadziałało . pozdr
@mdrogeria Opowiedz własnymi słowami bo obrazka nie widać 🤣
Edit: Właściwie czemu Twoich wklejek nie widać ?
Kaliope_Brzeg Bardzo proszę - Ustawienia - Lista kont allegro - Odśwież token . pozdr
Kaliope_Brzeg szanowna moderacja musi zatwierdzić
@mdrogeria No jak musi zatwierdzić, jak bodaj od 10 rangi załączniki przechodzą bez moderacji🤔
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Za dużo obrazków wklejał i mu ukrócili 🤣
Kaliope_Brzeg Rozumiem głupkowate , ale te pomocne . Macie problem to pilne v!! U mnie poszło więc wklejam to co dostałem od mojego opiekuna , a moderacja swoje
@mdrogeria Bez wklejki też daliśmy radę 😊 Jeszcze raz dzięki.
@mdrogeria nic nie widzimy niestety na zrzutce. opisz co zrobiłeś ?
@Kaliope_Brzeg nie miałem czasu, żeby to ogranąć, do wieczora było bez zmian.
@mikeza Coś tak czułam, że grzebią w tym ustrojstwie. Zawsze wtedy jest jakiś zonk. Że też już od rana jakieś goowno 🙄
U mnie też problem, wcześniej ciągnęło wszystko, a teraz nic nie udaje się zaciągnąć.