Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
To raz. A dwa: czym się różni użytkownik funkcjonujący jako "Niezarejestrowany" (!g_xxxxx) od użytkownika "Client: xxxxx"?
Chodzi mi o komentarz od użytkownika "Niezarejestrowany" (nie: "Client:xxxx"). Klientka w pełnej wykrzykników formie domaga się powtórnej wysyłki (pierwszej nie odebrała) kurierem, choć nie mam kuriera w opcjach wysyłki. Ciekawi mnie, czy spodziewać się negatywa czy nie...
@Kasiulki2 Niezarejestrowany nie ma możliwości wystawienia opinii.
@Kasiulki2 różnią się tym że Client:xxxxx to zarejestrowany użytkownik i to jest jego nick clientxxxxx
@Kasiulki2 spoko, negatywa nie będzie, !g_xxxx nie może wystawić Client:xxxx, to w pełni zarejestrowany użytkownik, tylko zostawił sobie numerek nadany przez Allegro, ale zawsze może zmienić go na własny nick🙂
@Kasiulki2 Proszę bardzo jak ładnie w jednym poście potrafiła to wytłumaczyć @konto zamknięte a nie jak ja- rozmazując się w dwóch😂. Należy się łapka w górę
@pulkownik66 bo ja mam bardzo dużo takich kupujących bez rejestracji i temat mi nieobcy 🙂
Dlatego dostaniesz wpunkta, ale tojestrozwiązania już nie...
Uczyć siem trza! Bierz przykład ze mnie - wlazłam głupia, wylezę mądrzejsza😀
@Kasiulki2 Nawet zarejestrowany, ale bez pełnej aktywacji, nie może wystawić komentarza https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/rejestracja-i-aktywacja/jakie-sa-ograniczenia-zwiazane-z-bra...
Dodatkowo https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/sposoby-zakupow/zakupy-bez-rejestracji-lDkngqq9EFX#ogranicze...
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Kasiulki2 Przeca wiem że uczyć się pocza całki czos, a ,,tojestrozwiązania" należy sięm łedce, jak najbardziej i popieram takie postępowanie.😉 A to odemnie dla cię.👍👌
Podziękowawszy!
@Kasiulki2 Niezarejestrowany komentarza nie wystawie, ale gdy zarejestruje konto na adres e-mail, z którego kupował bez rejestracji i Allegro doda mu wcześniejsze zakupy do tego konta, wtedy wystawi 🙂
A tu mam na odwrót:
Oczywiście to nie jest oficjalne stanowisko serwisu, ale sam rozumiesz: mam dwie sprzeczne wersje. Tylko jedna może być prawdziwa🤔