anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy kurierzy Inpost przestawili juz zegarki?

KOGIEL_T
#19 Nestor#

Szanowne @InPost  dlaczego w mojej strefie paczkę mogę nadać do 13:00, a kurierzy podjeżdżają o 12;00 🤔

KOGIEL_T_1-1749220174436.png

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

mudol
#11 Animator#

bo MOGĄ 🙂 To jest czas nie odbioru przez kuriera z paczkomatu ale maksymalny czas do której musisz wrzucić paczkę aby odebrali tego samego dnia, a to już o której odbiorą to oni sami ustalają

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@mudol  czyli ja MOGĘ wrzucić paczkę o 12:50, a on już dawno pojechał do sortowni, bo był o 12:00😁

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@KOGIEL_T Niekoniecznie.Czasem wybierają paczki, które zostały wcześniej umieszczone w paczkomacie aby zwolnić skrytki.Paczki nadane do godziny 13.00 mają obowiązek odebrać w tym samym dniu.Paczek nadanych po tym czasie nie mają obowiązku odbierać choćby nawet podjechali o 16.00.Nie zdarzyło mi się jednak, aby nie wybrali paczek które wrzuciłem do paczkomatu po tej godzinie, o ile pod paczkomat podjechali później.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@ART_FOTO  teraz przeanalizowałem inne  wysyłki i rzeczywiście podjeżdżają dwa razy, wiec nie było tematu😉

obraz_2025-06-06_170145853.png  

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@KOGIEL_T paczkomat widzę z okna sklepu , 3-4 razy na dzień widzę stojący pod nim samochód kuriera , czasem nawet po 18:00 chodź graniczna jest u mnie o 16:00

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@mdrogeria ale odbierają u Ciebie te paczki po granicznej🤔, bo ja raz byłem pod paczkomatem 13:10, pojechał kurier i oznajmił, że nie weźmie mojej paczki, kolokwialnie mówiąc olałem to, bo mam ustawiony czas 2dni, ale byłem troszkę zdziwiony

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@KOGIEL_T odbierają 

oznacz moderatorów

InPost
Ekspert InPost

Dzień dobry @KOGIEL_T ,

we wskazanej strefie godzina graniczna to 13. Jeżeli paczki zostały nadane w urządzeniu przed tą godziną to oznacza, że kurier powinien odbyć kolejny podjazd w celu odbioru paczek nadanych w sposób terminowy. W tym przypadku prawdopodobnie kurierzy kilka razy dziennie obsługują maszynę.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@InPost  dzięki za szybką  odpowiedz😉, ale tu już wszystko zostało wyjaśnione😁, kolejnym razem proszę uważnie przeczytać cały watek, nie mniej dziękuje, ze się odezwaliście👍

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@KOGIEL_T Ciężko czasem dogodzić. 😉

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@w_kiwi   jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził😁, ale odpowiedzi po niewczasie są zbędne, tym bardziej , że wszystko wcześniej zostało wyjaśnione  

KOGIEL_T_0-1749227097583.png

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@KOGIEL_T Jasne! Widziałam Twój komentarz. Aczkolwiek uważam, że takie potwierdzenie od samego przewoźnika jest lepsze, niż brak odpowiedzi. 🙂 W każdym razie, sprawa wyjaśniona. 👌

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów