Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szanowne @InPost dlaczego w mojej strefie paczkę mogę nadać do 13:00, a kurierzy podjeżdżają o 12;00 🤔
bo MOGĄ 🙂 To jest czas nie odbioru przez kuriera z paczkomatu ale maksymalny czas do której musisz wrzucić paczkę aby odebrali tego samego dnia, a to już o której odbiorą to oni sami ustalają
@mudol czyli ja MOGĘ wrzucić paczkę o 12:50, a on już dawno pojechał do sortowni, bo był o 12:00😁
@KOGIEL_T Niekoniecznie.Czasem wybierają paczki, które zostały wcześniej umieszczone w paczkomacie aby zwolnić skrytki.Paczki nadane do godziny 13.00 mają obowiązek odebrać w tym samym dniu.Paczek nadanych po tym czasie nie mają obowiązku odbierać choćby nawet podjechali o 16.00.Nie zdarzyło mi się jednak, aby nie wybrali paczek które wrzuciłem do paczkomatu po tej godzinie, o ile pod paczkomat podjechali później.
@ART_FOTO teraz przeanalizowałem inne wysyłki i rzeczywiście podjeżdżają dwa razy, wiec nie było tematu😉
@KOGIEL_T paczkomat widzę z okna sklepu , 3-4 razy na dzień widzę stojący pod nim samochód kuriera , czasem nawet po 18:00 chodź graniczna jest u mnie o 16:00
@mdrogeria ale odbierają u Ciebie te paczki po granicznej🤔, bo ja raz byłem pod paczkomatem 13:10, pojechał kurier i oznajmił, że nie weźmie mojej paczki, kolokwialnie mówiąc olałem to, bo mam ustawiony czas 2dni, ale byłem troszkę zdziwiony
@KOGIEL_T odbierają
Dzień dobry @KOGIEL_T ,
we wskazanej strefie godzina graniczna to 13. Jeżeli paczki zostały nadane w urządzeniu przed tą godziną to oznacza, że kurier powinien odbyć kolejny podjazd w celu odbioru paczek nadanych w sposób terminowy. W tym przypadku prawdopodobnie kurierzy kilka razy dziennie obsługują maszynę.
@InPost dzięki za szybką odpowiedz😉, ale tu już wszystko zostało wyjaśnione😁, kolejnym razem proszę uważnie przeczytać cały watek, nie mniej dziękuje, ze się odezwaliście👍
@KOGIEL_T Ciężko czasem dogodzić. 😉
@w_kiwi jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził😁, ale odpowiedzi po niewczasie są zbędne, tym bardziej , że wszystko wcześniej zostało wyjaśnione
@KOGIEL_T Jasne! Widziałam Twój komentarz. Aczkolwiek uważam, że takie potwierdzenie od samego przewoźnika jest lepsze, niż brak odpowiedzi. 🙂 W każdym razie, sprawa wyjaśniona. 👌