anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mogę ustawić sobie 7 dni na wpłatę za wygraną licytację bez komentarzy negatywnych?

Vestido_outlet
#7 Wielbiciel#

Witam wszystkich

Jak wiadomo allegro ustaliło sobie termin wpłaty za wygrane licytacje - 30dni oczywiście bez żadnych konsekwencji gdy klient nie wpłaci - tylko sprzedawca ma na miesiąc zablokowany przedmiot.

W dodatkowych informacjach o wysyłce poinformowałam że na zapłatę czekam 7 dni (pan konsultant allegro napisał mi że mogę ustalić własny termin krótszy na wpłatę) ale mam sytuacje, że klienci nie czytają i wpłacają po 3 tygodniach, od razu nalicza się ponowna prowizja i co wtedy? Czy jeśli zwrócę pieniądze i napiszę, że przecież minęło 7 dni i kupujący wystawi mi negatywa to czy allegro go usunie? Miał ktoś może taką sytuację? Może moderatorzy konkretnie się wypowiedzą? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Vestido_outlet Takie komentarze nie będą usuwane. Pracownik Allegro może w nie ingerować wyłącznie w opisanych w tym artykule przypadkach: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/oceny-i-komentarze/kiedy-mozemy-ingerowac-w-opinie-kupuja....  

oznacz moderatorów