Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nie , od razu zbanują .
ale konto nie jest zablokowane tylko ma ograniczone funkje
To po co Ci drugie ,tam te zbanowane funkcje też raczej nie będą działać. Pozostaje "błaganie o litość " słynny Dział bezpieczeństwa o udzielenie amnestii.
Witam,jak długo mam czekać na odpowiedź o odblokowaniu konta,wyjaśniem już im chyba wszystko pisząc chyba z 10 maili
@ital-auto-parts no i to jest błąd, bo trzeba wysłać jedno zgłoszenie i czekać na odpowiedz, bo jak wysyłasz kolejne, to znów lądujesz na końcu kolejki😉
Cześć @ital-auto-parts, z tego co widzę, otrzymałeś odpowiedź od Działu Bezpieczeństwa w swoim zgłoszeniu 55303457, 12 listopada 2025 o 16:41 oraz jakie warunki należy spełnić.
Witam ,nie rozwijając taka korespondencja juz trwa od 4.11, a kazda konstruktywna odpowiedz z naszej strony nie przybliża do rozwiązania więc stąd moje ostatnie pytanie jak długo?
@ital-auto-parts nie wiem co oni Ci tam napisali, ale Mateusz napisał, że musisz spełnić ich warunki, oni nie oczekują konstruktywnych odpowiedzi, tylko spełnienia warunków, a że czasem są absurdalne, to nic na to nie poradzisz😔