Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie posiadam nic na swoim koncie do sprzedaży a jednak ALLEGRO żąda odemnie uiszczenia kwoty za rzekome podtrzymanie towaru do sprzedaży .
Bardzo proszę pomóżcie mi to wyjaśnić.
zerknij sobie do tej zakładki - https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/moje-oferty?offerType=BUY_NOW&statuses=ACTIVE&page=1&pageSi...
@Client:39446564 Jest coś takiego, zobacz tu; https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/oplaty-i-cenniki/oplata-za-utrzymanie-oferty-68KkXxbb2hY
@Client:39446564 W jakiej formie otrzymałeś informację o konieczności zapłaty. To był list, czy wiadomość mailowa?
to była wiadomośc w formie@
@Client:39446564 Możesz tutaj wstawić zdjęcie albo zrzut tej wiadomości lub przesłać ją do nas przez opcję "przekaż dalej" na adres spolecznosc@allegro.pl? Sprawdzę, czy ta wiadomość pochodzi od nas.
|
||||
|
||||
|
||||
|
@Client:39446564 Dziękuję, potwierdzam, ta wiadomość pochodzi od nas. Kwota do zapłaty to opłata utrzymaniowa za dwie oferty, które są wystawione na Twoim koncie: 7805726175 oraz 7805707906. Zestawienie aktywnych ofert na swoim koncie, znajdziesz w zakładce Moje oferty.
ja nie posiadam żadnych ofert w tej zakładce !!
@Client:39446564 To jak to w końcu jest ty twierdzisz że nic nie masz wystawione a allegro widzi inaczej?
Też to dla mnie jest bardzo dziwne
@Client:39446564 Przepraszam, to mój błąd. Oferty nie są aktywne, bo zakończyły się 1 i 2 lipca, ale obie były wystawione od 27 stycznia 2019 roku. Jeśli w zakładce, którą wskazałam, zmienisz status na "zakończone", wówczas je zobaczysz.
wchodząc na wspomnianą zakładkę mam tylko to -
Sprzedawaj więcej dzięki środkom z kredytu dla Twojej firmy na Allegro. Poznaj rozwiązanie przygotowane z myślą o Twoim biznesie
Poznaj Akademię Allegro i skorzystaj z bezpłatnych kursów
Zgłoś swoje oferty już dzisiaj do akcji promocyjnej Strefy Okazji!
@Client:39446564 Filtrowanie po statusie oferty możesz zmienić tak:
idąc po wskazanej ścieżce ukazuje mi sie tylko to
@Client:39446564 Spórbuj proszę wyczyścić pamięć podręczną oraz pliki cookies lub użyj innej przeglądarki. Stan należności, bieżąco saldo oraz historię operacji na swoim koncie możesz również sprawdzić w zakładce Rozliczenia z Allegro.
jest tylko takie
@Client:39446564 Tak, klikając w te linki, możesz zobaczyć, za które oferty naliczyliśmy opłatę.
Nie masz aktywnych ale sprzedawałeś na Allegro, dlatego masz zaległości?