anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy powiązanie konta allegro z aplikacjami może spowodować zakończenie aukcji bez mojej wiedzy

bergg3
#8 Zapaleniec#

Witam . Czy powiązanie konta allegro z aplikacjami: allegro gadane, inpost manager paczek (powiązanie z tą aplikacją jest niezbędne żeby wysyłać przesyłki inpost allegro) oraz bodajże inpost integration mogło spowodować zakończenie kilku tysięcy moich ogłoszeń KUP TERAZ bez mojej wiedzy i akceptacji?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

Nie, aukcje zostały usunięte z innych powodów. @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@bergg3 nie, powiązanie konta z aplikacjami nie spowodowałoby zakończenia ofert, ale np. zewnętrzne narzędzie do zarządzania sprzedażą mogłoby. Czy możesz podać przykładowe numery ofert, które zostały zakończone?

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

bergg3
#8 Zapaleniec#

13326182258

Wszystkie zakończone aukcje miały zaznaczoną opcję wznawiania po zakończeniu, nie wznowiły się

oznacz moderatorów

bergg3
#8 Zapaleniec#

I nie mam żadnego zewnętrznego narzędzia, wszystkie aukcje wystawione na piechotę. Z 5000 aukcji zostało mi 1000, reszta pojawiła się w zakończonych

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@bergg3 parametry obowiązkowe w kategorii, w której wystawiona jest oferta numer 13326182258, to:

• rok wydarzenia,
  • drużyna gości,
  • drużyna gospodarzy, 
  • data wydarzenia.

Sprawdziliśmy tę ofertę i nie było w niej ustawionego parametru - data wydarzenia. Oferty nie wznawiają się, jeżeli nie mają uzupełnionych wszystkich parametrów obowiązkowych.

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

sklepkrol2
#7 Wielbiciel#

U mnie również  zakończyły się niektóre aukcje, z tym, że nie ma ich w zakończonych i nie mam ich jak wznowić, a może usunięte. W Kazdym razie były wystawione i znikły. Zresztą nie pierwszy raz .

oznacz moderatorów

sklepkrol2
#7 Wielbiciel#

Właśnie przed chwilą pojawiły mi się w zakończonych dwie aukcje ,szkoda, że nie wszystkie. Jeden wielki bałagan i zamieszanie

oznacz moderatorów