Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wszystkie takie przesyłki zaimportowały się jako zwykłe paczki z doręczeniem na adres. Jak próbuję ręcznie wybrać żabkę, nie mam takiej możliwości, na liście nie ma żadnych żabek, a także RUCH ??
Czyżby jakaś pocztowa awaria ?
Cześć,
czy ktoś z Was ma dziś problem z elektonicznym nadawcą? Nie jestem w stanie wybrać miejsca odbioru Żabka, a przesyłki pobierane automatycznie z Allegro w których klient wybrał Żabkę, pobierają się jako Pocztex na adres domowy - czy ktoś też tak ma?
własnie pisałem post w tym samym temacie. Tak - mam problem z żabkami i RUCH. Nie idzie ich wybrać, importują się jako zwykłe paczki 😞
@mikeza problem to będzie jutro bo nie wszyscy to wyłapią 🙂 Ja na forum się dowiedziałem i w worku była paczka gotowa do nadania bez punktu 😉
A poczta każe wstrzymać nadania ciekawe jak to będzie się miało do ocen i czasu nadania 🙂
Mamy obecnie problem z listą zewnętrznych punktów odbioru. Nie wszystkie punktu odbioru z sieci Żabki oraz sieci RUCH są dostępne. Pracujemy obecnie nad rozwiązaniem tego problemu. O rozwianiu problemu z dostępnością zewnętrznych punktów poinformujemy odrębnym komunikatem. Blednie zapisane przesyłki z Allegro prosimy pozostawić do czasu rozwiązania problemu.
Tak mam to samo 😞
mikeza jeśali nie prZeczytałeś cytuję informację ze ztrony do logowania E.N
Mamy obecnie problem z listą zewnętrznych punktów odbioru. Nie wszystkie punktu odbioru z sieci Żabki oraz sieci RUCH są dostępne. Pracujemy obecnie nad rozwiązaniem tego problemu. O rozwianiu problemu z dostępnością zewnętrznych punktów poinformujemy odrębnym komunikatem. Blednie zapisane przesyłki z Allegro prosimy pozostawić do czasu rozwiązania problemu.
@mikeza ma to samo 🙂
Allegro jako że to wasza usługa i Wy jesteście płatnikiem prosimy o interwencję @msniezek @cloudcloud @nat_not @_HolaOla_
U mnie to samo, nic nie da się nadać
@kostas11 @mdrogeria Dziękujemy, że tak ekspresowo podzielilście tą informacją z innymi użytkownikami AG.
@mikeza @kroliczajamapl rozmawiałem z pocztą, już wiedzą naprawiają zaczynają już sie pojawiać niektóre punkty, chwilkę ma to jeszcze potrwać powinno za godzinę już wszystko działać 🙂
Ja mam problem z InPost- strona managera się nie ładuje .Szlag by to...
Miałam na szczęście tylko jedną paczkę do odbioru w kiosku. Zadzwoniłam w końcu do klientki, bo nie mogłam się doczekać żeby dało się wybrać punkt, i zgodziła się żeby wysłać na adres. Ale jakby nie forum to bym tej sytuacji nie zauważyła. 😕
@PerfekcyjnyDomPL ja tak samo bym nie zauważył, i też właśnie dzwoniłem i zmieniłem na UP bo działają tak samo jak orleny
@kostas11 Akurat moja klientka ma kiosk po drugiej stronie ulicy, a Orleny i UP daleko. Żabki się nie ładowały więc nie wiem. Dobrze, że się zgodziła zmienić, bo statystyki by spadły. 😐