Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w tytule, mam promowane oferty, wyroznione, place parenascie tysiecy miesiecznie za wyroznienia i allegro ads a nagle ani jednej mojej oferty nie ma w wynikach wyszukiwania. Nizej link do filmiku
https://youtu.be/EC4-qvch-vM?feature=shared
Czy ktos moze wypowiedziec sie w tej kwestii?
@royal_agd sprawdziłam wyszukiwania po wpisanej frazie "okap", w kategorii Okapy i widzę, że Twoje oferty są widoczne na pierwszej stronie (przy zastosowaniu sortowania po trafności) - dotyczy to ofert 17395215464, 17395206600, 17395308048. Zachęcam do zapoznania się z tym artykułem, znajdziesz w nim informacje o tym, w jaki sposób działa trafność produktowa.
Ten przypadek nie jest odosobniony, mamy ten sam problem z suszem konopnym. Problem występuje przy wyszukiwaniu po głównej frazie "susz cbd" i występuje on w aplikacji oraz w nowym testowanym widoku. Od tygodnia zgłaszamy tę sprawę i wszyscy milczą. Oferty są również promowane a nie ma ich wcale na liście przy wpisaniu tej frazy,która jest proponowana jako pierwsza w podpowiedziach. Co więcej ofert nie ma na listingu nawet po wyszukiwaniu po miejscu wysyłki,czyli nie są one wyświetlane wcale. Dodaliśmy też nową ofertę żeby zobaczyć jak to będzie wyglądało i również ją promujemy. Można ją znaleźć na liscie na miejscu nr.1108 ....
Także ewidentnie coś jest z algorytmem ale pracownicy allegro milczą w tej sprawie...
@Swisshemp_pl podaj proszę przykładowe numery ofert, których dotyczy problem.
Sprzedaję magazyny energii, po wpisaniu "magazyn energii" z poziomu zakupów prywatnych moje oferty nie są widoczne, natomiast po wpisaniu tej samej frazy z poziomu zakupów "na firmę" są wysoko w wynikach.
Dlaczego tak się dzieje? Magazyny sa kierowane głównie do osób prywatnych.
@imagine1313 możesz proszę podać przykładowe numery ofert, których dotyczy problem? Zweryfikuję sytuację z naszym działem technicznym.
Bardzo proszę: 17835930008, 17287915204, 17568052627. Będziemy wdzięczni za Państwa komentarz po weryfikacji.
@imagine1313 pewnie! konsultuję to i wrócę tutaj z odpowiedzią, gdy dowiem się więcej szczegółów. 🙂