Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
czy jak wiele innych został odfajkowany?
Jak widać nie deklaruję wystawienia faktury a system pomimo tego nie przepuszcza mnie dalej. I tak już od prawie 2 lat.
@cztery_bez_atu Problem polega na tym, że próbujesz wystawić tę ofertę, na podstawie oferty, którą wystawiłeś 21.07.2021 - wtedy konta zwykłe miały możliwość wystawiania faktur i taka właśnie opcja była wybrana w pierwotnej ofercie. Rozwiązaniem jest wystawienie oferty od zera. Wtedy wszystko będzie działać.
Wytłumaczenie świetne, chociaż mocno naciągane. Czemu więc inne aukcje wystawiane czasem jeszcze wcześniej przechodzą bez problemu? To raz.
Dwa. Ja nie zmieniam tej funkcji teraz. Ta aukcja od co najmniej roku była wystawiona z zaznaczeniem że nie wystawiam faktur i nie mam zamiaru tego zmieniać.
A trzy, po co w takim razie jest okienko do " zaptaszkowania " wystawiam faktury VAT " lub " nie wystawiam faktur VAT " jeżeli nie działa?
I wreszcie po czwarte. Próbował ktoś zaznaczyć na koncie prywatnym że wystawia faktury vat? Nie da się, więc skąd ten komunikat? Proszę więc przekazać moje uwagi komu trzeba.
@cztery_bez_atu Dziękuję za Twoje uwagi. Przekażę je do działu technicznego. 🙂
Dziękuję.