Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy w tytule aukcji można napisać 24h; 36mcy; nowość; od ręki, gwarancja; itp...????
Niestety nie.
@musicsklep_pl możesz lepiej sobie poczytaj
Jak utworzyć dobry tytuł oferty albo Kurs Akademii Allegro - "Poznaj wytyczne opisów ofert i zdjęć na Allegro"
Ja nie używam, ale konkurencja moja tak! stad moje pytanie.....
Możesz to zgłosić dla allegro np tutaj : https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=5cbc87d6-b031-4775-8dda-7ec59f168765
Mogą mieć wykupioną od allegro możliwość dodatkowych oznaczeń w tytułach.
@mwmonety Jest coś takiego?😯 🤔 Tzn zapłata za to aby móc mieć coś czego regulamin zabrania? Bo tak by to wyglądało😁 😉
No chyba, ze mowa o dozwolonych przez regulamin opcjach, to nie było pytania 😉
@ZibiK30 Tak chodzi ot które regulaminowo można dopisywać ale nie za darmo .Coś takiego jak : hit ,nowość ,okazja .
@mwmonety Nieźle 😄 to trochę jak zaproszenie kupowania sobie praw do stosowania ofert nieregulaminowych 😄 może dlatego są tu Ci tacy nietykalni sprzedawcy co łamią regulaminy, allegro o tym wie i nic nie robi tylko milczy 😄 Trzeba poszukać jakiegoś tajnego cennika 😉
Ja tam w regulaminie nie widzę, żeby takie coś było zabronione, podkreślają tylko, że "nie warto tak robić" ze względu na pozycję w Google
I tak chyba nikogo to zbytnio nie obchodzi. Zwróć uwagę na ilość ofert oraz sprzedaż