Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od rana mam problem z dyskusjami . Najpierw nie wyświetlały mi się zdjęcia które przesyłali kupujacy. Potem nie mogłem już nawet wejść w dyskusje . Na stronie z dyskusjami jest tylko informacja coś poszło nie tak . Sprawdzałem na dwóch komputerach i 2 różnych przeglądarkach. Wy tez tak macie czy to tylko u mnie?
U mnie również wszystkie dyskusje zniknęły pisze jako kupujący.
Też mam problem z dyskusją, wszystko znikło i nie mogę powtórnie wejść na nią, jest informacja coś poszło nie tak i też sprawdzałem na kilku komputerach.
Dyskusje już działają ale jeszcze nie otwierają mi się zdjęcia. Dzięki za info to musiała być awaria allegro
Faktycznie , dyskusje już działają, ale zdjęcia nie otwierają się.
Potwierdzam, mamy problemy z poprawnym działaniem dyskusji, ale już pracujemy nad ich rozwiązaniem. Przepraszam za wszelkie niedogodności.
Dodajcie jakąś informacje która będzie wyświetlała się w dyskusji . Kupujący wysyła mi zdjęcia uszkodzonego towaru a ja nie mogę ich otworzyć . Muszę teraz dzwonić i prosić o wysłanie na maila. Wymagacie szybkich odpowiedzi i rozwiązywania problemów to my jako sprzedający wymagamy tego w drugą stronę
Automatyczna odpowiedź Allegro w dyskusji po wysłaniu przez kupującego załącznika by nie zaszkodziła. Coś w stylu "Mamy awarię, sprzedający nie zobaczy twojego załącznika".
Ale co my tam sprzedający możemy wymagać. Od tego jest allegro.
Czy znany jest już termin naprawy awarii?
Czy wiadomo już kiedy problem zostanie rozwiązany?
@biuronimo_pl jeśli chodzi o problemy z pobraniem załącznika lub zdjęć w dyskusjach, to nasz zespół jeszcze pracuje nad naprawą tej sytuacji.
Kolejny raz mi się zdarzyło, że nie mogę otowrzyć załączników w dyskusjach.
Kupujący miał mi podesłać fotki opakowań produktów, które u mnie kupił, a które z niewiadomych przyczyn mu nie pasują. Nie da się...
@ARNOLD-II Może się tak zdarzyć, dlatego tak jak napisałam wcześniej, pracujemy nad naprawą problemów związanych z załącznikami w dyskusjach.
Już tu jest cały wątek o ty problemie.https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/czy-wam-te%C5%BC-nie-dzia%C5%82aj%C4%85-dy...