Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
bo jak dla mnie za dużo czytania i niejasności a zauważyłem post z zeszłego roku jak ktoś pytał jak wyjść z analogicznego programu (widać nie jest to dla wszystkich atrakcyjny)
@ELEKTROMARKET Moim zdaniem nie warto. Regulaminy tych programów są skomplikowane i często bywa tak, że sprzedawca na tym traci, zamiast zyskiwać. Już samo sformułowanie "Prowizja nawet 0.5%" powinno Cię zastanowić. Nawet, czyli nie zawsze, tylko po spełnieniu warunków, które są trudne do ogarnięcia i mało kto sobie z tym poradzi.
Ja powiem tak....jeżeli nie chce Ci się czytać regulaminu to zdecydowanie nie powinieneś korzystać z takich programów. Regulamin to podstawa. Nie ma dobrej odpowiedzi na Twoje pytanie, jednym się będzie opłacać a innym nie.
Ja w tym miesiącu dostałem pakiet darmowych oznaczeń w strefie okazji, po rozmowie z konsultantem Allegro i przeczytaniu regulaminu stwierdziłem, że jest to zupełnie nie opłacalna dla mnie oferta mimo, że dużo osób z tego korzysta.
@ares_ masz rację, nawet na chłopski rozum Allegro nie będzie oferowało programu na którym straci, raczej wręcz przeciwnie, nauczyłem się tego jak się naciąłem na ofertę jednego z banków a o operatorach komórkowych to nawet nie warto wspominać
@ELEKTROMARKET Wszystkie kampanie promocyjne ,zniżkowe są tak sformułowane aby każdemu się wydawało to niepowtarzalną okazją z której koniecznie powinien skorzystać .Tylko po dokładnym przeczytaniu zasad i analizie możliwego zysku okazuje się to zupełnie nie opłacalne. Tak działa system promocji i nie po to go tworzą tęgie głowy by na tym tracić i tak jest też tu.