anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy wszyscy pracownicy Allegro na Gadane są oznaczeni?

PATOPOLO
#8 Zapaleniec

Czy tylko ja czy wy też macie wrażenie, że na Allegro Gadane duża część odpowiedzi na pytania to trolle zatrudniane przez allegro? Kilka razy (z innych kont) zadawałem problemowe pytania i większość odpowiedzi polegała na ośmieszeniu, odwróceniu uwagi lub szukania haka (np. że opis aukcji jest zły -  chociaż pytanie było o czym innym). Doszedłem do wniosku, ze oprócz tzw. moderatorów w imieniu Allegro działa kilka dodatkowych kont. Można to śmiało prześledzić, kto i ile czasu siedzi nad odpowiedziami w Allegro Gadane (czasowo są to normalne etaty! można zauważyć nawet kiedy mają dyżury). Powiem tak. zgłosiłem kilka spraw i NIGDY, ale to NIGDY nie otrzymałem ani porady ani satysfakcjonującej odpowiedzi, za to ośmieszające, rozwadniające sedno pytania komentarze rodem z gimnazjum. Nie liczyłbym na żadną pomoc lub zrozumienie w Allegro Gadane. Żałosne jest tylko to,  że Allegro posuwa się do takich metod.... Moja przygoda z tym działem dobiega końca....

oznacz moderatorów
19 ODPOWIEDZI 19

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@PATOPOLO Pochwal się konkretami.Ciekawy jestem.

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

no ciekawe czy kogoś zdemaskują? 

oznacz moderatorów

były forumowicz
Nie dotyczy

@lew pomyślał o kimś, aaale nie powie o kim 😛

bo wiadomo, że nikt się nie przyzna, choć może tak być 😄

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Patryk0701Pomyślalem o kimś kto już był(akurat nie na tym temacie). Mogę odpowiedzieć szczerze że ja nie.

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@PATOPOLO  bez konkretów to słowa rzucane na wiatr...

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ktoś już się boi.....

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@PATOPOLO Masz jakieś typy bo los troli w twoich rękach ?

oznacz moderatorów

PATOPOLO
#8 Zapaleniec

Żadnych nicków nie podam. Tutaj nie trzeba być Sherlockiem. Prześledźcie forum przez tydzień-dwa, przeczytajcie każdy wątek. Przeanalizujcie odpowiedzi. Wnioski same się nasuwają.

oznacz moderatorów

były forumowicz
Nie dotyczy

nie musisz podawać nicków, używaj słów zamiennych, kodu,
przykładowo sołtys to vryko albo 🦎 to cloudcloud 🙂

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@były forumowicz Może nie ma skojarzeń!

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@były forumowicz A sołtys i patyk to to samo foot-in-mouth

oznacz moderatorów

były forumowicz
Nie dotyczy

@LEW433, paaaatyyyyczaaaak 😄

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@były forumowicz Taki niewidoczny!!!!

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@PATOPOLO  To za  jakąś  karę to  czytanie?  Kiedyś kazano mi pisać kilkaset razy....

oznacz moderatorów

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

@PATOPOLO zgłosiłeś jedną sprawę, otrzymałeś w swoim wątku wiele prawidłowych odpowiedzi, za które podziękowałeś. Na Gadane z pracowników Allegro są trzy moderatorki, kilkoro ekspertów i ja - wszyscy jesteśmy jednoznacznie podpisani. Żadnych innych pracowników (ani współpracowników, ani kogokolwiek, komu płacilibyśmy za aktywność tutaj) nie ma.

Jeżeli masz coś do powiedzenia - proszę o konkrety, w przeciwnym razie to Twój wątek kwalifikuje się do trollingu.

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Prawdopodobnie autor wątku pisał tu też kilka dni temu z innego konta. Pytał o komentarz do transakcji i okazało się, że we wskazanej i wielu innych ofertach znajduje się niezgodny z zasadami zapis. Super Sprzedawca odmawia prawa do odstąpienia od umowy, gdy kupujący wybierze sobie wzór i kolor naklejki z przedstawionych w ofercie, ponieważ produkt jest wykonywany dopiero po złożeniu zamówienia, więc firma traktuje to jako spersonalizowaną usługę.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ oj proszę znalazło się "życzliwy i szczerze oddany" DONOSICIEL.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

ZAPYTAJ xyz96

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

"Czy tylko ja czy wy też macie wrażenie, że na Allegro Gadane duża część odpowiedzi na pytania to trolle zatrudniane przez allegro?" - napisał ktoś o nicku @PATOPOLO, kto przyznaje się do posiadania wielu innych kont😁

"Doszedłem do wniosku, ze oprócz tzw. moderatorów w imieniu Allegro działa kilka dodatkowych kont." - czy to przypadkiem nie są te Twoje inne konta, o których wspominałeś?🤔

"Można to śmiało prześledzić, kto i ile czasu siedzi nad odpowiedziami w Allegro Gadane (czasowo są to normalne etaty! można zauważyć nawet kiedy mają dyżury)." - dość śmiałe stwierdzenie jak na kogoś, kto podobno tu nie zagląda. Musisz mieć strasznie dużo wolnego czasu, skoro możesz sobie pozwolić na marnotrawienie go na śledzenie kto i ile czasu siedzi nad odpowiedziami na AG i kiedy ma dyżury😏

"Żałosne jest tylko to,  że Allegro posuwa się do takich metod...." - nie wiem jak Ty, ale ja lubię, gdy ktoś podpiera swoje odważne tezy dowodami.

"Moja przygoda z tym działem dobiega końca...." - szczęśliwej drogi już czas👋

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów