Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy tylko ja czy wy też macie wrażenie, że na Allegro Gadane duża część odpowiedzi na pytania to trolle zatrudniane przez allegro? Kilka razy (z innych kont) zadawałem problemowe pytania i większość odpowiedzi polegała na ośmieszeniu, odwróceniu uwagi lub szukania haka (np. że opis aukcji jest zły - chociaż pytanie było o czym innym). Doszedłem do wniosku, ze oprócz tzw. moderatorów w imieniu Allegro działa kilka dodatkowych kont. Można to śmiało prześledzić, kto i ile czasu siedzi nad odpowiedziami w Allegro Gadane (czasowo są to normalne etaty! można zauważyć nawet kiedy mają dyżury). Powiem tak. zgłosiłem kilka spraw i NIGDY, ale to NIGDY nie otrzymałem ani porady ani satysfakcjonującej odpowiedzi, za to ośmieszające, rozwadniające sedno pytania komentarze rodem z gimnazjum. Nie liczyłbym na żadną pomoc lub zrozumienie w Allegro Gadane. Żałosne jest tylko to, że Allegro posuwa się do takich metod.... Moja przygoda z tym działem dobiega końca....
@PATOPOLO Pochwal się konkretami.Ciekawy jestem.
no ciekawe czy kogoś zdemaskują?
@lew pomyślał o kimś, aaale nie powie o kim 😛
bo wiadomo, że nikt się nie przyzna, choć może tak być 😄
@Patryk0701Pomyślalem o kimś kto już był(akurat nie na tym temacie). Mogę odpowiedzieć szczerze że ja nie.
@PATOPOLO bez konkretów to słowa rzucane na wiatr...
Ktoś już się boi.....
@PATOPOLO Masz jakieś typy bo los troli w twoich rękach ?
Żadnych nicków nie podam. Tutaj nie trzeba być Sherlockiem. Prześledźcie forum przez tydzień-dwa, przeczytajcie każdy wątek. Przeanalizujcie odpowiedzi. Wnioski same się nasuwają.
nie musisz podawać nicków, używaj słów zamiennych, kodu,
przykładowo sołtys to vryko albo 🦎 to cloudcloud 🙂
@konto zamknięte Może nie ma skojarzeń!
@konto zamknięte A sołtys i patyk to to samo
@LEW433, paaaatyyyyczaaaak 😄
@konto zamknięte Taki niewidoczny!!!!
@PATOPOLO To za jakąś karę to czytanie? Kiedyś kazano mi pisać kilkaset razy....
@PATOPOLO zgłosiłeś jedną sprawę, otrzymałeś w swoim wątku wiele prawidłowych odpowiedzi, za które podziękowałeś. Na Gadane z pracowników Allegro są trzy moderatorki, kilkoro ekspertów i ja - wszyscy jesteśmy jednoznacznie podpisani. Żadnych innych pracowników (ani współpracowników, ani kogokolwiek, komu płacilibyśmy za aktywność tutaj) nie ma.
Jeżeli masz coś do powiedzenia - proszę o konkrety, w przeciwnym razie to Twój wątek kwalifikuje się do trollingu.
Prawdopodobnie autor wątku pisał tu też kilka dni temu z innego konta. Pytał o komentarz do transakcji i okazało się, że we wskazanej i wielu innych ofertach znajduje się niezgodny z zasadami zapis. Super Sprzedawca odmawia prawa do odstąpienia od umowy, gdy kupujący wybierze sobie wzór i kolor naklejki z przedstawionych w ofercie, ponieważ produkt jest wykonywany dopiero po złożeniu zamówienia, więc firma traktuje to jako spersonalizowaną usługę.
@ oj proszę znalazło się "życzliwy i szczerze oddany" DONOSICIEL.
ZAPYTAJ xyz96
"Czy tylko ja czy wy też macie wrażenie, że na Allegro Gadane duża część odpowiedzi na pytania to trolle zatrudniane przez allegro?" - napisał ktoś o nicku @PATOPOLO, kto przyznaje się do posiadania wielu innych kont😁
"Doszedłem do wniosku, ze oprócz tzw. moderatorów w imieniu Allegro działa kilka dodatkowych kont." - czy to przypadkiem nie są te Twoje inne konta, o których wspominałeś?🤔
"Można to śmiało prześledzić, kto i ile czasu siedzi nad odpowiedziami w Allegro Gadane (czasowo są to normalne etaty! można zauważyć nawet kiedy mają dyżury)." - dość śmiałe stwierdzenie jak na kogoś, kto podobno tu nie zagląda. Musisz mieć strasznie dużo wolnego czasu, skoro możesz sobie pozwolić na marnotrawienie go na śledzenie kto i ile czasu siedzi nad odpowiedziami na AG i kiedy ma dyżury😏
"Żałosne jest tylko to, że Allegro posuwa się do takich metod...." - nie wiem jak Ty, ale ja lubię, gdy ktoś podpiera swoje odważne tezy dowodami.
"Moja przygoda z tym działem dobiega końca...." - szczęśliwej drogi już czas👋
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄