Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dostałem informację o przekroczeniu na moim koncie limitu DAC7 (niewiadomo którego limitu)
Według moich obliczeń, ilość zrealizowanych transakcji ani suma ich wartości w tym ani poprzednim roku nie przekracza limitów. Jedyna możliwość w której miałbym przekroczyć limit, to gdy wliczono by zamówienia niezrealizowane, np. gdzie kupujący nie zapłacił po wygraniu licytacji.
Proszę o ustosunkowanie się do takiego scenariusza i podanie podstawy prawnej raportowania moich transakcji pomimo nieprzekroczenia limitów dyrektywy.
Mam tylko nadzieję że za to że nie podam danych na którymś ze swoich starych kont (już dawno nie używanych) nie ucierpią wszystkie inne konta (te aktywne) . Do starszych kont już nie znam haseł ani adresów meilowych i nie mam zamiaru tego szukać.
W 2023 roku też nie przekroczyłem limitów. Już mi wysłali drugiego maila, w którym potwierdzają, że nie przekroczyłem limitów.
Różne wątki dotyczące DAC 7 złączyliście w jeden, dzięki temu wątek jest nieczytelny, zadałem konkretne pytanie w osobnym wątku, a teraz nagle jest podpięte pod losową odpowiedź w tym wątku -> co najlepsze, dalej nie odpowiedzieliście na te pytanie