Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Można prosić o sprawdzenie statusu przesyłki AD011DNOA4?
Przesyłka dzisiaj z hurtowni została wysłana a nadal widnieje jako "Przesyłka została przygotowana przez nadawcę", klient się pyta czy została wysłana.
Czy to standardowy problem z tymi przesyłkami DHL (AD)? Bo z tego co na forum czytam to tak, trochę to słabe 😕
@SUPPLIFY, czy możesz napisać, w jaki sposób nadałeś tę przesyłkę? Odebrał ją kurier?
Właśnie się dowiedziałem z hurtowni, że kurier nie odebrał paczki. Super, znowu ocena w dół pójdzie z przyczyn ode mnie nie zależnych.
@SUPPLIFY zgłoszę to oczywiście do przewoźnika, ale czy możesz dać znać, czy macie umówione stałe podjazdy? Nie widzę dla tej przesyłki zamówionego podjazdu.
Bardzo prosiłbym o anulowanie przesyłki dhl (ad) AD011KXEY9 bo teraz w zamówieniu widnieją mi dwie przesyłki.
Nadałem już tę paczkę przez DPD bezpośrednio z hurtowni bo z tym dhl same problemy..
@SUPPLIFY nie mam możliwości anulowania tej przesyłki.
Żadna opłata nie zostanie naliczona jeśli jej nie nadasz.
Ok, a nie zostanie mi obniżona ocena za wysyłkę jeśli ta 1 z 2 paczek "nie zostanie dostarczona"? Obecnie "Oczekuje na nadanie".
Cześć, @SUPPLIFY. Nie powinno to wpłynąć negatywnie na Twoją jakość sprzedaży.
Widzę w systemie przesyłkę DPD - jej status zmieni się na nadaną po tym, gdy kurier ją zeskanuje.
Nie chcę otwierać nowego tematu bo mam podobne pytanko, mianowicie przedmiot miał ustawioną przesyłkę na Allegro SUUS Logistics, jednak okazało się w hurtowni, że paczka pojedzie GLS bo to nie jest duży gabaryt, tzn paczka już jest w trasie. Dodałem numer przesyłki i oznaczyłem jako GLS jednak mam ciągle "Brak statusu" w Przesyłkach. To się zaktualizuje czy spadnie mi ocena, mimo tego, że paczka wyruszyła w terminie?
Cześć, @SUPPLIFY. W naszym systemie przesyłka ma status ''W transporcie'' z 08.10.2025 18:14. Wygląda na to, że informacje na temat paczki zaciągnęły się w prawidłowy sposób.
Zgadza się, jest już ok, dziękuję
@la_nika zróbcie coś tym dhl-em / celowo z małej /