Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam! Sprzedałem przedmiot na allegro lokalnie, a kupujący wybrał dostawę allegro one box. Na waszych stronach znalazłem adres allegro one punkt epaka w Ostrowie Wlkp. w którym chciałbym nadać przesyłkę. Niestety nie mogę wybrać tego punktu ani żadnego innego w całym Ostrowie Wlkp - kiedy wybieram zmień zmień punkt nadania - w Ostrowie Wlkp i okolicy nie wyświetla się żaden punkt - proszę o pomoc.
@jan01usz na allegro lokalnie możesz nadać tylko w Allegro One Box punkty Ci tej paczki nie przyjmą 😒
tak, ale gdy wybieram punkt nadania - nie ma żadnego dla Ostrowa Wlkp - pomimo, że gdy wejdziesz na: Znajdź nas - Allegro One pokazuje się kilka
@jan01usz a w filtrowaniu zaznaczone masz Allegro One Box, zielony automat bo w punktach partnerskich nie nadasz
a czy to możliwe, że allegro robi wielką promocję, wysyła maile namawiające do skorzystania z allegro one, a tymczasem najbliższy punkt, w którym można nadać przesyłkę jest w odległości 70 km?
@jan01usz nie zapoznałeś się z warunkami jakie obowiązują przy tejże metodzie 😣
Mogli chociaż pozwolić nadawać w punktach partnerskich.
sprzedałem przedmiot, klient czeka na dostawę - to co mogę teraz zrobić?
@jan01usz nadajesz za swoje na wskazany inny adres przez kupującego nie na allegro box lub zwróć pieniądze (jak oddasz pieniądze przez allegro to łatwiej będziesz mógł odzyskać opłatę transakcyjną).
Ewentualnie dogadaj się z kupującym, że wystawisz ponownie tylko z opcją Inpost.
W ostateczności wycieczka do miasta z zielonym automatem.
@Client:44052296 @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ podziwiam allegro, wpakowali domyślnie zaznaczone oneboxy osobom co sporadycznie nadają nie informując że nie w każdym mieście to nadadzą 👏