Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego Allegro cały czas zwraca mi prowizje, od sprzedaży po czym wysyła monit o zaleganiu. To już 3 razy w tym miesiącu.
ale ja się zapytałem co mam tam wpisać po wybraniu inne.
@ITON W parametrze Marka rozwijasz listę i wybierasz "inna" (ostatnia pozycja). To wystarczy.
no niestety po wybraniu inna
każecie wpisać markę
więc pytam jeszcze raz co mam wpisać imię i nazwisko ?
@ITON Chodzi Ci o to pole poniżej?
Jeśli nie chcesz podawać nazwy własnej marki, pozostaw je puste. Nie powinno być problemów z wystawieniem oferty.
ale Pani chyba nie rozumiem jak jej nie podam to nie mogę wystawić aukcji.
tak cofneli mi 1000 aukcji 2 miesiące pracy żebym teraz debilne rzeczy wpisywał. No żart.
kto będzie za t en debilizm siedział kolejne dni i tro wprowadzał.
Zero przemyślenia
@ITON W tej sytuacji najlepiej będzie skorzystać z porady @Client:44052296 i podać login lub nazwę Twojej firmy.
I to jest wg Pani rozwiązanie sytuacji ?> żebym kolejne dni siedział i to zmieniał na kompletnie bez znaczenia nazwę ?
To jest szanowanie sprzedającego i płacenie wam za to ?
Pani Sobie zdaje sprawę ile czasu trzeba poświęcić żeby 1000 aukcji wprowadzić.?
Mam tu konto od 20 lat. I waszym rozwiązaniem problemu jest
"weź se Pan wprowadź to jeszcze raz "? naprawdę ?
@ITON Nie dostałeś przypadkiem maila od Allegro, że zamknęli Ci oferty? Wydaje mi się, że Allegro zamyka Ci oferty właśnie przez to, że masz podany link do sklepu w info o sprzedającym, gdzie można dokonać zakupu - niestety, ale linki do sklepów, które pozwalają na zakup poza serwisem są niezgodne z regulaminem
Gdybyś miał linki do katalogów, które prezentują Twoje produkty bez możliwości zakupu poza serwisem, to wszystko powinno być w porządku.
nie dostałem żadnego maila
więc pytanei co z tymi co zostały.
i gdzie mam niby ten link do sklepu
ten sklep jest na wyłączeniu właśnie dlatego miało go allegro zastąpić. ale widzę że to walka z wiatrakami.
No nic skoro tak się dba o klienta to dziękujemy za współpracę