Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pracownik allegro stwierdził ze potwierdzenie odbioru, wysyłki czy nadania przesyłek np DPD INPOST ONE ORLEN nie jest wiążącym dowodem na to, że taki stan jest nie rzeczywisty. Cytuje (...) Statusy śledzenia przesyłek nie
zawsze są zgodne z rzeczywistością (...)
Cały system oceny i punktacji sprzedaży staje się absurdalny.
@malachata Widzę, że już złożyłeś reklamację w tej sprawie, dlatego nie będę się wypowiadać w sprawie. Reklamację rozpatrzy odpowiedni ekspert. Proszę Cię zatem o oczekiwanie na odpowiedź w zgłoszeniu reklamacyjnym.
Pracownik Przemysław [edycja]uznaje jako nie wątpliwe doręczenie przesyłki cyt. Oznacza to, że wydanie paczki zostało przeprowadzone prawidłowo i po stronie oddziału doręczającego nie ma wątpliwości co do poprawności przekazania paczki odbiorcy, ale Pani Justyna [edycja]nadal brnie w swojej opinii, że paczka i tak może być nie doręczona
Pracownik Allegro napisał, że pomimo dowodów jakie posiada to i tak muszę przedstawić prawomocny wyrok sądu, że potwierdzone doręczenie przesyłki jest prawdą. ABSURD
@malachata naprawdę napisał Ci, że musisz przedstawić prawomocny wyrok sądu🤔
mi też ręce opadły jak to przeczytałem, w sprawię 100% oczywistej
poważnie pracownik allegro tak napisał o sądzie?
odpisz mu, że jeżeli kupujący nie przedstawi wyroku sądu, że odebrał przesyłkę to nic z tym nie zrobisz
@RED no ja już różne bzdury widziałem, które wypisywali pracownicy Allegro, ala tutaj to już poszedł po bandzie😁
@KOGIEL_T @RED @malachata jeśli sprzedawca dostał od przewoźnika potwierdzenie odebrania z podpisem to nic więcej nie zrobi, jak kupujący - odbiorca twierdzi że nic nie odebrał lub ma podrobiony podpis niech pozywa przewoźnika 🙂
ps. ciekawe czy nie chodzi o przesyłkę Allegro Delivery to się nie dziwię że się migają i zwalają wszystko na sprzedawcę, tak samo ostatnio jest wysyp odrzuconych reklamacji za uszkodzenia zawsze winne złe pakowanie 🙂
Dodam dla jasności tej sprawy, że rozmowa malachata z Doradczynią dotyczy usunięcia komentarza, nie reklamacji logistycznej.
Doradczyni wyjaśniła w rozmowie, że ocena nie wlicza się do jakości sprzedaży, ale nie możemy jej usunąć.
Tak jak pisała Wiktoria, pozostaje poczekać na decyzję reklamacyjną w zgłoszeniu nr 54811550, natomiast chciałam zaznaczyć, że nie chodzi tutaj o reklamację logistyczną.