anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego kupujący moga zgłaszać po 10 Dyskusji do jednego zamówienia?

-TanieGierki-
#9 Pomysłodawca

Od ostatnich zmian w Dyskusjach coraz więcej jest sytuacji gdzie kupujący zgłaszają po parę Dyskusji na zamówienie, wcześniej mogli tylko jedną. 

Dochodzi do tego że kupujący zgłasza Dyskusję i jak nie otrzymuje w niej odpowiedzi do 10 minut to zgłasza kolejną i kolejną, albo od razu 3 na raz. Mieliśmy noc gdzie konkurencja kupił jakiś produkt za 8 zł i zgłosiła nam 8 Dyskusji, i teraz problem bo w każdej trzeba odpowiadać...

Prosiłbym o informację czy to jakiś błąd czy po prostu nadużywanie systemu Dyskusji?

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

-TanieGierki-
#9 Pomysłodawca

Tak to wygląda:
Untitled.png
Oczywiście na każdą reklamację/Dyskusję musimy odpowiedzieć najlepiej do 2 godzin 😉

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

odrzucaj poprzednie reklamacje z powodu otwarcia kolejnej

jak widzicie allegro stworzyło kolejnego potworka

w normalnym świecie, otwarcie kolejnej reklamacji spowodowało by zamknięcie innych pozostałych

ale tutaj nic nie jest oczywiste

kiedyś zadałem na tym forum pytanie

ile reklamacji jest w jednej dyskusji?

nie otrzymałem, żadnej odpowiedzi od moderatorów

teraz pytam

ile dyskusji jest w jednej reklamacji?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@-TanieGierki- dzięki! Skierowałam to do weryfikacji i dam znać, gdy tylko ustalę szczegóły. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

-TanieGierki-
#9 Pomysłodawca

Zgłosiliśmy też klienta do działu bezpieczeństwa, więc możliwe że do 2 dni zamkną oni Dyskusję:
Konto klienta ma 0 dni
Zaraz po zakupie otwiera Dyskusję i straszy sądem
Dane są nieprawdziwe

Ale możliwość otwierania po 5-10 Reklamacji/Dyskusji na 1 zamówienie faktycznie wydaje się błędem, oraz nową pożywką dla nieczystej konkurencji

oznacz moderatorów