Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od ostatnich zmian w Dyskusjach coraz więcej jest sytuacji gdzie kupujący zgłaszają po parę Dyskusji na zamówienie, wcześniej mogli tylko jedną.
Dochodzi do tego że kupujący zgłasza Dyskusję i jak nie otrzymuje w niej odpowiedzi do 10 minut to zgłasza kolejną i kolejną, albo od razu 3 na raz. Mieliśmy noc gdzie konkurencja kupił jakiś produkt za 8 zł i zgłosiła nam 8 Dyskusji, i teraz problem bo w każdej trzeba odpowiadać...
Prosiłbym o informację czy to jakiś błąd czy po prostu nadużywanie systemu Dyskusji?
Tak to wygląda:
Oczywiście na każdą reklamację/Dyskusję musimy odpowiedzieć najlepiej do 2 godzin 😉
odrzucaj poprzednie reklamacje z powodu otwarcia kolejnej
jak widzicie allegro stworzyło kolejnego potworka
w normalnym świecie, otwarcie kolejnej reklamacji spowodowało by zamknięcie innych pozostałych
ale tutaj nic nie jest oczywiste
kiedyś zadałem na tym forum pytanie
ile reklamacji jest w jednej dyskusji?
nie otrzymałem, żadnej odpowiedzi od moderatorów
teraz pytam
ile dyskusji jest w jednej reklamacji?
@-TanieGierki- dzięki! Skierowałam to do weryfikacji i dam znać, gdy tylko ustalę szczegóły.
Zgłosiliśmy też klienta do działu bezpieczeństwa, więc możliwe że do 2 dni zamkną oni Dyskusję:
Konto klienta ma 0 dni
Zaraz po zakupie otwiera Dyskusję i straszy sądem
Dane są nieprawdziwe
Ale możliwość otwierania po 5-10 Reklamacji/Dyskusji na 1 zamówienie faktycznie wydaje się błędem, oraz nową pożywką dla nieczystej konkurencji