Dlaczego mam wszystkie oferty zakonczone

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Dzień dobry,
dlaczego mam wszystkie aukcje zakończone na moje konto tabliczki-pcv ?
Pozdrawiam
Magda

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@tabliczki-pcv Masz blokadę sprzedaży na koncie, dlatego oferty zostały usunięte. Żeby poznać szczegóły, napisz przez ten formularz.
Moderatorka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Przepraszam, że się wtrącam, ale ilość osób sygnalizujących blokadę konta sumarycznie jest większa za ostatnie miesiące niż za ostatnie 15 lat. Naprawdę chcecie się nas wszystkich pozbyć i zostawić OSA i Chińskie konta ?
Jeden negatyw. 8 lat na Allegro. Supersprzedawca. 422 oceny od kupujących.
Ciekaw jestem powodu. Przyczyny !

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
przyczyna rozwiązanie umowy przez payu, bo nie wyrobiłam się z wysłaniem weryfikacji. Gdzie to robiłam wcześniej.
"W związku z tym, że w dalszym ciągu nie otrzymaliśmy od Ciebie dokumentów, które są niezbędne do przeprowadzenia przez operatora płatności PayU okresowej weryfikacji oraz aktualizacji Twoich danych* informujemy, że PayU nie będzie mogło dłużej świadczyć dla Ciebie usług w ramach serwisu Allegro. "
W dalszym ciągu będziesz mógł korzystać zarówno z serwisu Allegro, jak i z usług PayU jako Kupujący.
Jeżeli będziesz chciał ponownie skorzystać z możliwości dokonywania sprzedaży w serwisie Allegro za pośrednictwem PayU, wymagać to będzie rejestracji nowego konta.
help !!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@tabliczki-pcv I nikt Ci nie pomoże, musisz przejść weryfikację, ale pamiętam tu takie wątki że po takiej blokadzie już nie odblokowywali kont, więc w sumie to...nie wiem.