Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
dlaczego mam wszystkie aukcje zakończone na moje konto tabliczki-pcv ?
Pozdrawiam
Magda
@tabliczki-pcv Masz blokadę sprzedaży na koncie, dlatego oferty zostały usunięte. Żeby poznać szczegóły, napisz przez ten formularz.
Przepraszam, że się wtrącam, ale ilość osób sygnalizujących blokadę konta sumarycznie jest większa za ostatnie miesiące niż za ostatnie 15 lat. Naprawdę chcecie się nas wszystkich pozbyć i zostawić OSA i Chińskie konta ?
Jeden negatyw. 8 lat na Allegro. Supersprzedawca. 422 oceny od kupujących.
Ciekaw jestem powodu. Przyczyny !
przyczyna rozwiązanie umowy przez payu, bo nie wyrobiłam się z wysłaniem weryfikacji. Gdzie to robiłam wcześniej.
"W związku z tym, że w dalszym ciągu nie otrzymaliśmy od Ciebie dokumentów, które są niezbędne do przeprowadzenia przez operatora płatności PayU okresowej weryfikacji oraz aktualizacji Twoich danych* informujemy, że PayU nie będzie mogło dłużej świadczyć dla Ciebie usług w ramach serwisu Allegro. "
W dalszym ciągu będziesz mógł korzystać zarówno z serwisu Allegro, jak i z usług PayU jako Kupujący.
Jeżeli będziesz chciał ponownie skorzystać z możliwości dokonywania sprzedaży w serwisie Allegro za pośrednictwem PayU, wymagać to będzie rejestracji nowego konta.
help !!!
@tabliczki-pcv I nikt Ci nie pomoże, musisz przejść weryfikację, ale pamiętam tu takie wątki że po takiej blokadzie już nie odblokowywali kont, więc w sumie to...nie wiem.